Video

Komentari 6

Braić 'doveo' Indiru Šebalju: 'Idemo, forza! Žešće me vozi...'

Braić 'doveo' Indiru Šebalju: 'Idemo, forza! Žešće me vozi...'

Nakon što je oduševio transformacijama u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', mladi glumac Marko Braić (30) okušao se u driftu. Šebalj ga je učio i kako okrenuti auto pod ručnom

Njegova transformacija u Indiru ostavila je bez daha sve gledatelje, a ni Indira nije mogla sakriti oduševljenje. Upravo je imitirajući Indiru, mladi glumac Marko Braić započeo snimanje serijala 'Zvijezde vrište' s Jurajem Šebaljem. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Za 200 kuna ću te pustiti da voziš, a za još 100 kuna ću te naučiti driftati. Znači, zaradit ću 300 kuna - našalio se Šebalj sa svojim novim gostom na početku epizode. Nakon što je odvozio više od 50 glumica, pjevača, sportaša, red je došao i na Marka Braića.

Mladi glumac pažnju javnosti dobio je nakon uloge u seriji 'Na granici', a posebno se dokazao u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. Svojim imitacijama nasmijavao je gledatelje i žiri, došao do finala, a neki su smatrali da je trebao i pobijediti. No, ovoga puta imao je malo drugačiji zadatak. Morao je driftati i okretati auto pod ručnom.

- Dobro je. Sve je okej. To je bilo okretanje auta pod ručnom - rekao je Šebalj svom gostu nakon uspješnih pokušaja. No, onda je uslijedio malo teži izazov. Braić je trebao driftati stazom i pokazati svoje vještine za volanom. Nakon nekoliko pokušaja, uspio je odraditi drift, ali ga je Šebalj i ukorio.

- Ne divljaj sad, polako - rekao mu je, a onda je bilo vrijeme i da Šebalj odradio svoj izazov u ovoj epizodi. Kada je ugostio Filipa Zubčića, morao je skijati, a Braić mu je zadao poseban izazov. Morao je hodati na rukama i pjevati. 

- Da se samo gosti serijala ne sramote, moram i ja - rekao je Šebalj prije izazova. Nije se usudio hodati na rukama pa je odlučio 'prevariti' Braića. Rekao je snimatelju da okrene kameru i zatim je s podignutim rukama zapjevao.
POGLEDAJTE VIDEO:

Kako je izgledalo Braićevo driftanje i Šebaljevo pjevanje, možete pogledati na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na našem službenom YouTube kanalu te na 24sata.hr