Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Brutalno prebio cure u kafiću: 'Vide se ozljede, to je strašno!'

Muškarac je u noći na subotu u jednom lokalu u Podgorici napao dvije djevojke. Napad su prijavile crnogorskoj policiji, a za pomoć su se obratile i Sigurnoj ženskoj kući

Foto: Facebook
136 komentara

Predsjednica Sigurne ženske kuće, Ljiljana Raičević, objavila je na Facebooku šokantnu snimku na kojoj se vidi kako muškarac napada dvije djevojke.

Danas su nas posjetile ove dvije djevojke koje su pretučene u petak veče. Donijele su ovaj snimak, na kojemu se dobro vidi napadač koji ih je iz čista mira provocirao i iznenada napao brutalno. Povrede su vidljive a priča strašna. Policija je identifikovala napadača koji prema njihovim saznanjima još nije uhapšen. Zbog toga su veoma zabrinute. Mi takođe. Zato smo im i zamračile lica da ne bi imale daljnih neprijatnosti u društvu. Svaki neprimjereni komentar ću brisati Nadamo se da će Policija profesionalno odraditi posao

Objavljuje Ljiljana Raičević u Ponedjeljak, 5. studenoga 2018.

- Danas su nas posjetile ove dvije djevojke koje su pretučene u petak navečer. Donijele su ovu snimku, na kojoj se dobro vidi napadač koji ih je iz čista mira provocirao i iznenada napao brutalno. Ozljede su vidljive, a priča strašna - napisala je Raičević uz objavu.

Policija je identificirala napadača, ali on, prema tvrdnjama djevojaka, još nije uhićen. 

USRED BIJELA DANA U SPLITU Taksista pretukli zbog 9 kuna? 'Zgroženi smo ovim napadom'

- Zbog toga su veoma zabrinute. Mi također. Zato smo im i zamračile lica da ne bi imale daljnjih neugodnosti u društvu. Svaki neprimjereni komentar ću brisati. Nadamo se da će policija profesionalno odraditi posao - zaključila je Raičević.

Na snimci se vidi kako muškarac upada u lokal. Najprije šakom u lice udara jednu djevojku, a nakon toga kreće na drugu koju udara nogom u tijelo pa rukom u lice.

Mladići koji su se našli na mjestu napada pritrčali su u pomoć djevojkama i napadača izveli van iz lokala.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message