Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Šokantni video: Objavio snimku zlostavljanja svog sina u vrtiću

Na Facebooku je objavljena snimka na kojoj se vidi kako teta u jednom sarajevskom vrtiću maltretira dječaka. Snimku je objavio dječakov otac Zejd Šoto, a incident se dogodio 2016. godine

Foto: screenshot/Youtube
171 komentara

Obitelj je tužila odgojiteljicu no bezuspješno. Zato su objavili snimku kako bi upozorili ostale roditelje na njezine postupke odgajanja.

Prema pisanju portala Klix.ba, odgajateljica još radi s djecom. Zaposlena je u drugom vrtiću na ugovor od tri mjeseca i trenutno je na bolovanju. Tamo kažu da nisu znali za taj incident.

Dječakov otac Zejd Šoto uz snimku je objavio i detalje incidenta. Tvrdi kako su u dobar izbor vrtića povjerovali kad su shvatili da je direktorica njihova prijateljica. No, ubrzo su shvatili da su pogriješili.

HOROR U NEW YORKU Pomahnitala teta izvukla nož u vrtiću, među ranjenima i djeca

- Bez obzira na to što je naše dijete stalno bilo protiv odlazaka u vrtić, smatrali smo da nema ništa neuobičajeno i loše u tome. Pa svako dijete prođe tu fazu. Može da traje i mjesecima, govorili su. Onda je odjednom nestala direktorica, nismo znali zašto, a s njom i jedna od teta koje su radile s djecom. Počela je neka ružna kampanja o lošim uvjetima u vrtiću putem nekih medija i slično. Loš osjećaj, mada smo mi svjedoci da je sve bilo kako smo željeli. Dijete je imalo isti odnos prema vrtiću, često plakanje i protivljenje odlascima, molbe da ne ide danas i sutra i narednih nekoliko dana - napisao je Šoto.

PANIKA U MAKARSKOJ Djeca ne izlaze, tete u strahu: Dvorište vrtića okupirale zmije

A nakon odlaska ovih dviju djelatnica tek je uslijedio šok. Naime, ispostavilo se da su dobile otkaz zbog maltretiranja njegovog djeteta. Odgajateljica je uhvaćena u maltretiranju, a direktorica ju je štitila. Iz vrtića su mu pokazali snimku kao dokaz.

Otac je odmah kontaktirao odgajateljicu koja je odbacila svu odgovornost. Slučaj je prijavio policiji, a stigao je i do Tužiteljstva. Teta je uzvratila prijavom zbog navodnih prijetnji.

SUDE JOJ ZA UBOJSTVO 'Zaboravila' kćer dati u vrtić: Djevojčica (1) preminula u autu

Zejd tvrdi kako su mu se sa sličnim pričama javili i drugi roditelji te kako tužiteljstvo nije obavilo svoj posao. Odbacili su slučaj nakon dvije godine. Nisu prihvatili dokaze, snimke ni izjave.

Bespomoćnom ocu nije preostalo ništa drugo nego da ostale roditelje pozove da budu oprezni kad su u pitanju njihova djeca.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message