Obavijesti

Video

Komentari 6

Crvenilo u maratonu Poligrafa: Šebalj vozio bez dozvole, Ines Petrić slala svoje gole slike

Crvenilo u maratonu Poligrafa: Šebalj vozio bez dozvole, Ines Petrić slala svoje gole slike
1

Pogledajte maraton Poligrafa u nedjelju u 12h, emisije u kojoj su poznata lica hrvatske estrade sjela 'jedan na jedan' s privatnim detektivom, priključeni na detektor laži. Maraton gledajte na našem Youtube kanalu.

VIDEO

Javljaju li vam se oženjeni muškarci? Jeste li vodili ljubav u javnosti? Je li vam žao što ste se podvrgnuli plastičnoj operaciji? Neka su od pitanja koja smo postavili glumcima, voditeljima, reperima i pjevačima. Bogati i slavni postali su žrtve naše emisije 'Poligraf', a sve epizode druge sezone objedinili smo u 'Maraton Poligrafa' na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Maraton priznanja i intimnih ispovijesti u kojoj smo objedinili skandale iz prošle sezone očekujte u nedjelju u 12h na našem YouTube kanalu ili videoteci 24sata. Poslušajte brutalno iskrene odgovore zvijezda poput pjevačice Antonije Šole, glumca Slavka Sobina, Hane Rodić iz emisije 'Gospodin savršeni' i mnogih drugih. Među 'ispitanicima' našla se i Ines Petrić, jedna od najpoznatijih kandidatkinja emisije 'Ljubav je na selu' koja je priznala da je slala svoje gole fotografije te da redovito dobiva ponude za seks, pa čak i za brak putem društvenih mreža.

POGLEDAJTE EPIZODU POLIGRAFA S INES PETRIĆ:

- Zna se dogoditi da i žene šalju raznorazne ponude, zovu na raznorazne kombinacije u seksu - rekla je.

Reli vozač Juraj Šebalj otkrio je da je vozio automobil, očevog kultnog Stojadina, prije no što je položio vozački ispit. To su samo neka od saznanja koje su donijele prošle epizode. Maraton najavljuje novu sezonu objedinjujući sve prošlosezonske epizode u jednu.

Na pitanje smatra li da su muškarci bolji vozači od žena, Šebalj je odgovorio potvrdno. No ipak, poligraf je otkrio kako je lagao.

- Na utrkama, smatram da su muškarci bolji vozači, zbog testosterona. Eventualno smatram da će žene u prometu biti opreznije i samim time uzrokovati manje nesreća - pojasnio je.

POGLEDAJTE EPIZODU POLIGRAFA S JURJEM ŠEBALJEM:

U neugodnoj je poziciji bio i pjevač Saša Lozar, koji je uz oklijevanje priznao da ga ipak smeta što je izgubio u finalu u Turbolimač showa protiv Renate Sabljak, ponajviše zbog toga što ona nagradu nije niti htjela.

- S Renatom sam zakopao ratnu sjekiru kada je izgubila u 'Tvoje lice zvuči poznato' - dodao je uz osmijeh.

Pokušaji 'izmotavanja' ili izbjegavanja istine bili su skresani u korijenu čim bi se poligraf oglasio. Laži su uskoro zamijenili znoj i crvenilo u licu i istina je izašla na vidjelo. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić i omogućio potpunu iskrenost sudionika emisije. Maraton poligrafa savršena je prilika za podsjetiti se najboljih trenutaka showa jer nova sezona donosi još više sramotnih priznanja, nova slavna lica i osjetljiva pitanja. 

VIDEO

Uz YouTube kanal 24sata, svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU možete pratiti i na Videoteci 24sata. YouTube kanali 24sata, JoomBoos i miss7 zajedno broje preko 1,1 milijun pretplatnika i zato smo na jednom mjestu odlučili objediniti sav sadržaj u full HD rezoluciji. U Videoteci možete pogledati sve serijale koje smo proizveli od prvog dana naše originalne video produkcije. Videoteka je organizirana po serijalima i omogućuje gledateljima jednostavno praćenje nastavaka iz epizode u epizodu! Naša najveća prednost je da smo na tržištu jedina videoteka s isključivo domaćim tailor made sadržajem za unreachablese - dosada smo ih snimili gotovo 50! U Videoteci pratite najnovije hit serijale iz 24sata Oriđiđi produkcije – Rene i Mila u serijalu Eksperiment, Kerekeš u Kerekesh showu, poznata lica iz prve sezone Teinih dnevnika pojavit će se u drugoj sezoni istoimene serije, donosimo i novi Armagedon za sve ljubitelje borilačkih sportova.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode