Video

Komentari 15

Dean Kotiga rješavao test iz osnovne škole: Pao padeže...

Dean Kotiga rješavao test iz osnovne škole: Pao padeže...

Dean Kotiga poznat je po ulozi lovca u popularnom kvizu 'Potjera' pa smo provjerili koliko se dobro snalazi s kvizom znanja za peti razred osnovne škole. Poznatom lovcu nije išlo baš od ruke sve...

Oj, ej, mačko, to znam jer to vičem po ulici, kad zovem životinje, razmišljao je poznati lovac iz Potjere Dean Kotiga na glas dok je rješavao test za peti razred osnovne škole.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak su ga upravo padeži koštali čiste petice i odličnog rezultata na testu. Svodio je lovac i odnedavno 'lokalni, ako ne i regionalni influenser' kako se naziva na Instagramu, razlomke na isti nazivnik, spajao poznate autore s knjigama koji su napisali, a u testu se dotaknuo i povijesti koju je završio na Filozofskom fakultetu. Inače, na svom Instagram profilu broji gotovo 35 tisuća obožavatelja.

- Širimo znanje, mogu vam odmah reći da sarkofag dolazi od grčkih riječi koje znače meso i jesti - pojasnio je prilikom jednog pitanja.

Osim njega, test su rješavali i JoomBoos youtuberi Saamo Petraa, Marco Cuccurin i TheSikrt. Koja pitanja su znali, a s kojima su se mučili oni, a s kojima Dean Kotiga, provjerite na JoomBoos YouTube kanalu.

POGLEDAJTE '24 PITANJA' S DEANOM KOTIGOM: