Video

Komentari 10

Ferdo i Jura iz 'Zauvijek susjedi' u music shopu: 'Bio sam roker, ali su mi onda pozvali policiju!'

Ferdo i Jura iz 'Zauvijek susjedi' u music shopu: 'Bio sam roker, ali su mi onda pozvali policiju!'

Ljubomir i Darko su definitivno krenuli otkrivati svoje glazbene talente, ali su otkrili i kako otjerati sve susjede u blizini! Nezaboravno pjevanje, sviranje i skladanje. To mogu samo Ribica i Žabica!

Ja ti svaki dan sviram! Pa jel ti znaš da sam ti ja bio pravi roker. Imao sam dugu kosu i imao sam odličan sluh, ali onda mi je jednom susjeda pozvala policiju...

POGLEDAJTE OSMU EPIZODU: RIBICA I ŽABICA U MUSIC SHOPU

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata  i u Videoteci 24sata donosi novi show svake nedjelje - KEREHESH SHOW, a ovoga puta u novom ruhu - Ribica i Žabica u akciji. Svake nedjelje likovi dolaze u nove situacije koje nenadano pođu po zlu. Ove nedjelje mogli ste ih vidjeti kako isprobavaju instrumente u music shopu!

Ribice, kad si zadnji put svirao?

Nakon pomnog razmišljanja bi li ušli u music shop ili ne, Ljubomir i Darko su se složili kako je to ipak odlična ideja.

- Ej ćelavi! Mi smo ti iz onog benda Crvene Vruće Ljute Papričice i došli smo isprobati dal vaši instrumenti imaju 'safta' - komentirao je Ljubomir pri ulasku u music shop.

Svirali su klavijature, akustičnu i električnu gitaru, triangl, ali su otpjevali i pjesmu uz zvuk bubnjeva.

Dogotovština definitivno nije nedostajalo...

POGLEDAJTE VIDEO:

Legendarni glumci recept su za dobar humor

Poznate glumce mogli ste gledati u brojnim televizijskim projektima, a jedan od najpoznatijih bio je serija 'Zauvijek susjedi'. Mala zgrada, poznata lica i neobične situacije u koje svi likovi upadaju, najčešće motivirani dodatnom zaradom ili osvetom. 

Ljubomir Kerekeš glumio je i u serijama, filmovima, kazalištima, ali je i sinkronizirao brojne crtiće. Od serija istaknute su 'Horvatovi' u kojoj je glumio Franju Horvata, 'Zauvijek susjedi' kao Ferdo Jurić, a od filmskih uloga 'Gdje pingvini lete' kao Alan Fjord, 'Nije kraj' kao doktor i brojne druge.

Darka Janeša ste također mogli vidjeti u brojnim filmskim, televizijskim i kazališnim ulogama. Glumio je Juru Ferdića u seriji 'Zauvijek susjedi', 'Pod sretnom zvijezdom' kao Milić, a od filmskih uloga glumio je, između ostaloga, u poznatom hrvatskom dječjem filmu 'Koko i duhovi' kao Kokov učitelj.

POGLEDAJTE SEDMU EPIZODU: RIBICA I ŽABICA U SEKS SHOPU

KEREKESH SHOW te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.