Obavijesti

Video

Komentari 1

Hamburger za čistu desetku: Crispy pecivo, senf i slanina

U gastro izazovu ‘Ljubav ide kroz želudac’ svojim jelom se predstavila prva kandidatkinja Jelena Jurić (26). Burger kojeg je ova djevojka pripremila oduševio je suca Dubravka Miličića (39)

VIDEO

- Radit ćemo klasični juneći burger s malo sira i crispy pecivom. Prilog će biti umak od majoneze i ketchupa s nasjeckanom zelenom salatom. Uz to, u burgeru će se naći i sjeckani crveni luk i krastavci, rekla nam je Jelena. Dodala je i da će burger prilikom pečenja premazati senfom s obje strane, što će mu dati poseban okus.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:44

Jelena je odabrala juneće meso, naglasivši kako je ono idealno za burger. Na njega je na kraju stavila slaninu i poslužila Dubravku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jelo je stvarno dobro. Čista desetka. Odličan je, sočan, vrhunsko meso, nije uopće suho, umaka taman ima koliko ga treba biti. Htio bih ti dati ocjenu manju od 10, ali ne mogu zato što će to biti dodatna stimulacija za tvoje protivnice. Ovo jelo je čista desetka, rekao je Dubravko.

Kako je izgledalo druženje i roštiljanje na otvorenom i kako pripremiti burger koji je dobio same pohvale, pogledajte na YouTube kanalu 24sata danas u 15 sati u drugoj epizodi reality serijala 24sata 'Ljubav ide kroz želudac' koji 24sata radi s Lidlom.

Gastro serijal gledajte na Facebook stranici 24sata, YT kanalu 24sata i 24sata.hr.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU SERIJALA 'LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC':

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković