Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Jakob iz The Voicea: 'Želim pjevati sa Cobyjem i Senidah'

Jakob Grubišak slovi kao jedan od favorita ovogodišnje sezone showa 'The Voice'. Odgovorio je na naša 24 pitanja i zaključio kako je glazba jedina stvar s kojom se želi baviti

Foto: screenshot/
37 komentara

The Voice je za mene uzbudljiv, emotivan i nezaboravan. Nisam očekivao da će mi se okrenuti svi članovi žirija. Mislio sam da mi se nitko neće okrenuti, priznao je Jakob Grubišak, jedan od favorita televizijskog pjevačkog showa. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S JAKOBOM GRUBIŠAKOM: 

Trenutačno je u timu mentora Ivana Dečaka, a o njemu ima samo riječi hvale. 

- Divno je raditi s njim. Ne tjera nas da budemo netko tko nismo. Najbolji savjet koji mi je dao bio je da budem svoj i da se ne brinem - rekao je Jakob, koji ima tremu prije nastupa, a rješava je se tako da hoda u krug. Od showa je očekivao da će se zabaviti i da će imati što više nastupa. To mu se ispunilo, ali i više od toga jer, kaže, sprijateljio se s ljudima. 

- Kada biram pjesmu vodim se svojim stilom i osjećajem, a i zamišljam kako bi to izgledalo na pozornici. Ako sebe vidim u toj pjesmi onda znam da je ona prava - rekao je. Nakon faze dvoboj u natjecanju, ostali su samo najbolji kandidati, a Jakob priznaje kako među njima postoji i natjecateljski i prijateljski duh.

- Nemam pjevačkog uzora. Uzimam od svih pjevača ono što mi se sviđa i formiram svoj stil. Ne volim glazbu dijeliti u žanrove. Mislim da je potrebno da shvatimo sve žanrove da shvatimo glazbu. Nemam ni najdražu pjesmu, to se mijenja svakih mjesec dana - rekao je.

24 PITANJA ZA PJEVAČA IZ THE VOICEA Slavuj Filip Rudan iz Voicea: Obožavateljice mi šalju poruke

Duet bi želio snimiti s Cobyjem i Senidah, predvodnicima novog vala glazbe u regiji. Najveća podrška mu je obitelj, pogotovo njegova mlađa sestra, a najveći kritičar je sam sebi jer uvijek nađe dlaku u jajetu.

- Ništa mi ne ide osim glazbe. Želio bih se baviti pjevanjem i izdati album - rekao je.

Cijeli intervju s Jakobom pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

POGLEDAJTE ZENZACIJU S IVANOM ŠARIĆEM: 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message