Obavijesti

Video

Komentari 12

Jan kao Matthew, a Ana Begić Tahiri kao J.Lo: 'Zašto bacaš kikiriki, a jedeš samo ljuskice?'

Jan kao Matthew, a Ana Begić Tahiri kao J.Lo: 'Zašto bacaš kikiriki, a jedeš samo ljuskice?'
2

I ove nedjelje Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš u 'Maloj školi lošeg zavođenja' rekreiraju najbolje scene iz ljubavnih filmova. Serijal gledajte na YouTube kanalu i Videoteci 24sata svake nedjelje u 12 sati

VIDEO

Jennifer Lopez je ista naša Ana Begić Tahiri i isto kao i ona voli jesti ljuske od kikirikija, a kikiriki bacati. Matthew McConaughey isto kao i Jan Kerekeš obožava terme i toplice i nažicat će i zadnjih 10 kuna ne bi li otišao na jedno takvo vodeno uživanje. Naravno, Jennifer Lopez nije pozvana, komentirao je Jan Kerekeš o novoj epizodi.

POGLEDAJTE VIDEO:

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata  i u Videoteci 24sata donosi novi show svake nedjelje - KEREKESH SHOW, a ovoga puta u novom ruhu s popularnim glumcima Anom Begić Tahiri i Janom Kerekešom u serijalu 'Mala škola lošeg zavođenja'. U 12 videa možete pogledati neke od najboljih i najneočekivanijih metoda zavođenja, a u 12. epizodi pogledajte rekreirane scene iz filma 'Vjenčanje iz vedra neba'.

Jedna od najljepših ljubavnih scena u parku dobiva novo ruho. U filmu, Matthew McConaughey dolazi do Jennifer Lopez i govori joj kako ipak želi nju i kako nije otišao na medeni mjesec. Jan i Ana su scenu rekreirali na nešto drugačiji način.

- Zašto jedeš ljuskice od kikirikija, a kikiriki bacaš? - komentirao je Jan Ani u inače popularnoj sceni gdje Jennifer Lopez jede isključivo smeđe čokoladne bombone.

Ana mu je odgovorila da je to zbog toga što su joj bakice na placu rekle da su pune kalija i magnezija. No tu se priča ne zaustavlja.

- Dobro, reci mi, zašto si došao? - nastavila je, a Jan priznao kako je došao samo zbog kikirikija i da je pita za novac kako bi si mogao priuštiti putovanje u toplice.

Ana naravno nije oduševljena, no nastavila se nadati kako je Jan ovdje zbog nje.

POGLEDAJTE VIDEO: ISTINITE VAŽI

Glumca Jana Kerekeša ste mogli gledati u serijama poput ‘Vatre ivanjske’, ‘Zlatni dvori’, ‘Dar Mar’, ‘Bitange i princeze’ i mnogim drugim kako serijama, kao i dugometražnim filmovima, predstavama, ali i reklamama. Anu Begić Tahiri zasigurno pamtite po seriji 'Bibin svijet' po liku Bibe, a glumila je i Janu u seriji 'Dar Mar', filmovima poput 'Metastaze' te brojnim kazališnim predstavama te sinkroniziranim filmovima. Jan je komentirao jesu li njegovi likovi inspirirani stvarnim ljudima i događajima.

-  Uf, mislim da su ti likovi svakodnevno oko nas. Malo je toga što već nije izmišljeno i teško je pronaći lik koji još nije prikazan ili snimljen. Zato je važno da okrenemo naopačke sve ostalo. Normalno je dosadno. Ne želim biti normalan i ne želim da mi normalno bude smiješno. Mislim da je sad već svima jasno da smo mi sve, samo ne normalni - dodao je.

Ne propustite pogledati novu epizodu 'Kerekesh showa' s Janom i Anom na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svake nedjelje u 12 sati i komentirajte jeste li se i sami ikada našli u sličnoj situaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

KEREKESH SHOW te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode