Obavijesti

Video

Komentari 0

JoomBoosov serijal Videostar ušao u finale SoMo Borca

JoomBoosov serijal Videostar ušao u finale SoMo Borca
1

Objavljeni su finalisti najvažnije nagrade za digitalne projekte u regiji, a serijal Videostar ušao je u uži izbor kategorije Best Storytelling

VIDEO

SoMo Borac powered by Httpool regionalno je natjecanje za najbolje digitalne projekte, a žiri sastavljen od etabliranih stručnjaka dijeli nagrade u 15 kategorija. U finale medijske kategorije za Best Storytelling ove godine ušao je i JoomBoosov serijal Videostar.

Žiri Videostara

Ovaj show JoomBoos je pokrenuo s ciljem pronalaska buduće regionalne TikTok zvijezde. Videostar je u potpunosti prilagođen digitalnim kanalima i mlađoj publici, a kroz osam epizoda prati kandidate koji u raznim izazovima dokazuju svoje umijeće snimanja, montiranja i kreiranja sadržaja za društvene mreže. U svemu ih budno prati i ocjenjuje žiri sastavljen od tri već etablirana TikTok influencera: Barbi Afrike, Renata Ercega i Brune Lukića.

Sav sadržaj vezan za ovaj serijal imao je na kanalima JoomBoosa više od 18.8. milijuna pregleda, što je jedan od najgledanijih JoomBoos formata ikad. Njegovu kvalitetu očito je prepoznao i žiri najvećeg digitalnog natjecanja u regiji, SoMo Borca, i svrstao ga u uži izbor za nagradu za Best Storytelling.

U ovoj kategoriji traži se projekt koji je na najatraktivniji način ispričao određenu priču te koristio specifične alate i strategije distribucije. Videostar je tako primjerice uveo glasanje pomoću NFT-a, a tokom trajanja showa preuzeto je preko 3000 NFT walleta. Serijal se promovirao i putem dodatnog video sadržaja, poput behind the scenes videa, te raznih objava kandidata, žirija i voditelja.  

Veliko finale Videostara

Glavni sponzor serijala A1 Hrvatska imao je također odlične prodajne rezultate za svoju uslugu ‘Tjedna opcija’ koju je promovirao isključivo preko showa u sklopu A1 izazova. Kandidati Videostara prošli su puno teških, ali i smiješnih izazova, te je kao pobjednica showa izašla Tena Tandara koja je osvojila ugovor s JoomBoosom i vrijedne nagrade. Osim ovog vrijednog pojačanja tima, JoomBoos se nada i SoMo nagradi za ovaj projekt. 

Veliko finale Videostara

Dodjela nagrada SoMo Borac održat će se 17. studenog u Zagrebu. Po jedanaesti put struka će nagraditi najbolje digitalne projekte u regiji u 15 kategorija. Ove godine novost je da će SoMo Borac po prvi put biti održan u formatu cjelodnevne konferencije, nakon koje slijedi dodjela nagrada i tradicionalni party. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Psihologinja Danijela Ostojić: ‘Svoje mentalno zdravlje posvetite stručnim ljudima’
MOJ PUT

Psihologinja Danijela Ostojić: ‘Svoje mentalno zdravlje posvetite stručnim ljudima’

Danijela Ostojić klinički je psiholog, a nama je ispričala kako se počela baviti ovim poslom i što ju je privuklo tome. Pogledajte video i saznajte što je još rekla na temu mentalnog zdravlja

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana