Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kako do novog Playstationa 4 u samo jedan dan - besplatno!

Svi bi htjeli Playstation, ali većini ostaje samo želja. Lajkaj Facebook stranicu i odogovori na nagradno pitanje jer 24sata Video jednoj osobi ostvaruje želju

Mondo
21 komentara

Svakodnevne objave video priloga s našeg portala i najatraktivniji video sadržaj na webu koji biraju naši urednici, možeš pratiti i putem Facebook stranice 24sata Video. A od danas na istoj stranici možeš osvojiti i nagrade!

Kako biste uvijek bili u toku s najboljim videima na najzabavnijoj Facebook stranici u regiji, "lajkajte" 24sata video i osvojite super nagradu - Playstation 4.

Ono što od vas očekujemo je najkreativniji odgovor na pitanje: "Da možeš biti neki lik iz igara - koga bi odabrao i zašto?" Nagradni natječaj traje do 17. rujna 2017. godine stoga postanite fanovi stranice 24sata video i pokažite svoju kreativnost u odgovorima. 

 ​Ako još ne pratiš 24sata Video na Facebooku, bolje požuri da ti ne pobjegnu nagrade ! :)

Pročitaj pravila nagradnog natječaja!

Dobitnik na natječaju: 
Dario Begonja
Nagrađeni odgovor: U ovoj državi, definitivno Super Mario. Iako bih rintao kao vodoinstalater na minimalcu, napokon bih ja mogao drugima skakati po glavama, a ne obrnuto. Nikad mi ne bi falilo gljiva za pizzu funghi pa ni gladan ne bih bio. A kad mi bude dosta svega, uvijek se mogu zavući u neku cijev. Na kraju, čak bih se na kraju sveg ovog sivilu mogao nadati i nekoj princezi. Pa može li bolje? Uostalom, što je muškarac bez brkova?

Čestitamo sretnom dobitniku!

Možda vas zanima i ovo:
Message