Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Katarinine oštre kritike: Lungić je suh, a deserte baš ne volim!

Veliko finale showa Ljubav ide kroz želudac! Katarina (33) bira s kojim će amaterskim kuharom na spoj. Pokušali su je osvojiti lungićem, ribom s mahunama i cheesecakeom s čokoladom

14 komentara

POGLEDAJTE VIDEO:

Lungić s pireom, riba s mahunama ili cheesecake s čokoladom? U velikoj završnici gastro ljubavnog showa Ljubav ide kroz želudac naša djevojka iz snova Katarina iz Zagreba bira najsočniji obrok. Frajera koji je zadivio njezino nepce vodi na spoj!

Katarini doista nije bilo lako za izabrati. Tanjuri su bili savršeno dekorirani, pažljivo je kušala meso, pa ribu i za kraj desert.

Katarina je na početku showa dala jasne upute kandidarima porukom: Potrudite se kuhati poput moje mame, to je put do pobjede!

Kako su kandidati reagirali na Katarinine kritike pogledajte u današnjoj epizodi.

U fantastičnoj završnici showa pogledajte tko ju je zadivio?

 

 

 

 

Ako i vi želite sudjelovati - pokazati da ste najbolji chef, šarmantni gastro blogger ili samozatajni majstor kuhinje prijavite se na ljubav@24sata.hr. Prijaviti se mogu svi. U prijavi navedite svoje ime i prezime, mjesto stanovanja, čime se bavite te kontakt. Pošaljite nam i fotografiju. 

 

Možete se prijaviti i SMS-om. Pošaljite SMS sa ključnom riječi ZELUDAC na 666555 i slijedite upute za prijavu. Cijena: 3,72 kn/SMS

Služba za korisnike: customer.care@ccsupport.biz ili 01 63 88 160 od 09 do 17 sati. Organizator usluge: 24sata d.o.o. Tehnička podrška (davatelj usluge): NTH Media d.o.o., Petrovaradinska 7, 10 000 Zagreb, OIB: 59547672558. Tel: 01 6388 160.


 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message