Obavijesti

Video

Komentari 1

Konkurencija Ivani Knoll: Miss navijačica pozirala za Playboy

Konkurencija Ivani Knoll: Miss navijačica pozirala za Playboy

Deniss završava Likovnu Akademiju u Zagrebu, snima spotove s popularnim domaćim izvođačima, influencerica je s oko 50 tisuća pratitelja na Instagramu, a sad je snimila video i s JoomBoosom

Prekrasna influencerica i studentica pete godine Likovne Akademije u Zagrebu, Deniss Grgić (24) iz Koprivnice, prije mjesec dana osvanula je u hrvatskom izdanju Playboy magazina, a prije nekoliko je mjeseci proglašena prvom missicom Hrvata diljem svijeta.

Laskava titula najzgodnije navijačice došla joj je kao velika nagrada, a glasači su je ovom titulom stavili čak i ispred poznate ljepotice Ivane Knoll.

POGLEDAJTE VIDEO:

Upravo ova ljepotica, koju na Instagramu prati oko 50 tisuća obožavatelja, snimila je zanimljiv video s JoomBoosom, u kojem je život na 24 sata zamijenila s popularnim gamerom, Lukom Grubišićem Paklarom (18). Ona je odigrala pokoju video igru i naučila što znače gamerski izrazi, a on je nju našminkao za izlazak s prijateljicama.

Gamer probao šminkati divnu Deniss: 'Izgleda kao babuška'
Gamer probao šminkati divnu Deniss: 'Izgleda kao babuška'

'Ja nemam pojma o gamingu'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

Objavu dijeli 𝐃𝐄𝐍𝐈𝐒𝐒 ɢʀɢɪć 🎠 (@deniss_jo_dena)

- Ja nemam pojma o gamingu - rekla je odmah na početku te time upozorila Luku što može očekivati. No, na kraju ga je iznenadila, a uspjela je čak i 'skinuti' pokojeg negativca u igri.

Ovaj su video snimali kao dio serijala 'Chat Before You Judge' powered by Nescafe i Deniss je još jednom pokazala zašto je mnogi toliko obožavaju. 

Glumila je u brojnim spotovima

Ovo joj nije prvi ovakav angažman. Nedavno je snimila spot s popularnom grupom Vigor za njihov hit 'Šatori'. U spotu glumi simpatiju pjevača Maria Rotha.

U nju se 'zaljubili' pjevači popularnih domaćih grupa

Osim ovoga, Deniss je dosad igrala glavne uloge u spotovima Pravila Igre, Dusty Hatsa, grupe Joy, Mejaša, grupe Gea te Teške Industrije.

Kako se snašla u ulozi gamerice pogledajte u JoomBoosovom novom videu.