Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kraljica trapa Senidah: Zovite me više na nastupe u Hrvatsku

Slovenska traperica Senidah na sceni je osam godina, a nakon pjesme 'Slađana' za nju zna cijela regija. U 24 pitanja nam je otkrila s kim želi surađivati u Hrvatskoj i kakvi su joj daljnji planovi

Foto: Tomislav miletić/Pixsell
30 komentara

Mogli ste primijetiti kakav je kaos nastao nakon pjesme 'Slađana'. Ja sam bila u Ljubljani i tamo se nikakav kaos nije događao, ali drago mi je da je ovdje drugačije, rekla je popularna trap pjevačica Senidah. Iako je osam godina na sceni, u mainstream je ušla prije godinu i pol. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon pjesme 'Slađana' ovo ljeto je izbacila još veći hit 'Mišići' koji se može čuti u gotovo svakom zagrebačkom klubu. Senidah smo ulovili smo na Rujanfestu, a slovenska pjevačica rado nam je odgovorila na naša 24 pitanja koja možete pratiti na YouTube kanalu 24sata.

Dosad je surađivala s popularnim trap izvođačima Jala Bratom, Bubom Corellijem i Cobyjem, a njihovi dueti broje više desetaka milijuna pregleda na YouTubeu.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL - Najdraži duet mi je s Cobyjem jer je bio prvi - rekla je. Radi se o pjesmi '4 strane sveta' koja na YouTubeu ima više od 25 milijuna pregleda. Da su u potpunosti promijenili glazbenu scenu u regiji svjedoči i opčinjenost mladih ljudi njihovom glazbom. Pune dvorane, klubove, svi ih vuku za rukav...

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' SA SENIDAH:

- Ne pratim ništa na YouTubeu, ali jako mi je drago da je pjesma 'Kamikaza' već 30 dana u trendingu - rekla nam je. Prije godinu dana je rekla kako pregledava sve poruke i videe fanova, a danas kaže kako je to ipak nemoguća misija jer je količina toga što dobije prevelika. 

- Dat ću nekom drugom da se bavi mojim Instagramom. Ja ne mogu više, to je previše - rekla je. Sluša i hrvatske izvođače, a velika joj je želja snimiti duet s Massimom Savićem.

Cijeli intervju sa Senidah pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

POGLEDAJTE I 24 PITANJA S JALA BRATOM I BUBA CORELLIJEM:

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message