Video

Komentari 5

Kuku$ovci u šoku: 'Ponovno na poligraf? To nam je prestresno'

Kuku$ovci u šoku: 'Ponovno na poligraf? To nam je prestresno'

Dečki iz Kuku$a prisjetili su se poligrafskog ispitivanja i s nama podijelili dojmove. Prvi put su bili na poligrafu, a sa sigurnošću mogu reći i zadnji, jer kažu da su previše toga saznali o sebi

Poligraf nikad ne bi ponovio i nikome ga ne bi preporučio jer mislim da je grozan osjećaj kad shvatiš da si lažljivac. Ne želim da me više itko ikad pita nešto na poligrafu, ali bilo nam je jako zabavno, rekao je Hiljson Mandela iz trap grupe Kuku$. U novom YouTube serijalu 24sata "Poligraf" pred strogog detektiva na poligrafsko ispitivanje priveli smo popularni trojac. 

Red istine pa laži. Dečki se nisu baš iskazali, a na svaku laž reagirali su s čuđenjem. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Laž je tako velika riječ, išli smo testirati granice poligrafa, ali nas je tehnologija još jednom pobijedila - rekli su Kuku$ovci. Detektiv ih je na vrućoj stolici ispitivao puna dva sata nakon čega je uslijedilo snimanje i razotkrivanje koliko su bili istiniti na ispitivanju. 

- Tijekom ispitivanja sam se osjećao isto kao i kad me mama pita: 'Sine, gdje si bio cijelu večer' - rekao je Hiljson Mandela. Kaže da su mu sva pitanja bila škakljiva.

Pitali smo ih bi li ikad producirali pjesmu za Lidiju Bačić, žele li nastupati na Eurosongu te bi li ikad pjevali na predizbornom skupu. Sve su to negirali, a prema poligrafskom ispitivaču, sve je to bilo lažno. 

Kažu da su puno saznali jedan o drugome, a budući da su dobri prijatelji, ništa si nisu zamjerili.

- Najgore pitanje koje sam imao bilo je ono kad ste me pitali smatram li se boljim reperom od Goce. Rekao sam ne, a poligraf je pokazao suprotno. Goca se nije ljutio. Samo mi je kasnije rekao da sam ego manijak - kaže Hiljson. 

Epizodu s Kuku$ovcima ne propustite pogledati na YouTube kanalu 24sata. 

POGLEDAJTE I EPIZODU NA JOOMBOOS YOUTUBE KANALU: