Video

Komentari 3

Lubenjak i borkinja odmjerili su snage: 'Baš sam te razvalila...'

Lubenjak i borkinja odmjerili su snage: 'Baš sam te razvalila...'

U drugoj epizodi serijala Tomislavu Lubenjaku pridružila se hrvatska MMA borkinja Sara Luzar Smajić. Izazvala ga je u obaranju ruke i u planku, a u jednom od izazova ga je i pobijedila

Što misliš Tomo, bi li te mogla nokautirati udarcem, pitala je MMA borkinja Sara Luzar Smajić Tomislava Lubenjaka u ringu.

- Dobila si me na bicepsu, ne da mi se gubiti dvaput danas - odgovorio joj je sa smiješkom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

U drugoj epizodi serijala Guraj do kraja Tomislava je u zagrebačkoj dvorani posjetila MMA borkinja Sara. Priznala nam je kako je u top formi jer se mjesecima pripremala za državno prvenstvo. Sara se ovom borilačkom vještinom odlučila baviti iz čiste znatiželje. 

- Već sam se na prvom treningu zaljubila i drugi dan sam odmah kupila svu opremu - rekla je. U sportu je, baš kao i Tomislav, od malih nogu. Bila je gimnastičarka, zatim atletičarka, a sad i MMA borkinja. Tomislav je bio vjeran samo jednom sportu, a to je košarka zbog koje je studirao u SAD-u, a sad je fitness trener. 

Sara ga je izazvala s dvije 'vježbe'. Jedna je bila obaranje ruku, a dobra izdržaj u planku. Dobila ga je u prvom okršaju i za 'kaznu' ga naučila osnovama boksa.

- Wow, prirodno si talentiran - rekla mu je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

No, u drugom izazovu je izgubila. Tomislav je duže držao plank i sad je na njemu bio red da joj složi trening.

Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU GURAJ DO KRAJA: