Video

Komentari 12

Tomislav Lubenjak diže gume od 120 kg: 'To je moj trening'

Tomislav Lubenjak diže  gume od 120 kg: 'To je moj trening'

Drugačiji fitness serijal s bizarnim rekvizitima u suradnji s Guinnessovim rekorderom Tomislavom Lubenjakom izlazi svakog ponedjeljka na YouTube kanalu 24sata

Iako vježba cijele godine, hrani se zdravo, a svoje znanje kao kineziolog prenosi i na svoje vježbače, Guinnessov rekorder Tomislav Lubenjak ne staje. U suradnji s 24sata snimio je fitness serijal kako bi potaknuo što više ljudi na vježbanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dobrodošli u moj hram, na mjesto gdje sam se mjesecima pripremao za obaranje rekorda - rekao je Tomislav i ugostio nas u zagrebačkoj teretani. To mu je drugi dom jer tamo provodi većinu vremena, a dolazi čak dvaput dnevno. 

- U serijalu 'Guraj do kraja' želim pokazati ljudima da se može puno napraviti s voljom i malo sprava. Motivacija kod mojih vježbača je vrlo visoka jer se često znaju ugledati na mene. Kad znaju da je njihov trener gurao automobil više od 100 kilometara, onda i oni stisnu zube i odrade trening od 45 minuta. Nadam se da će tako biti i sada - rekao je.

U prvoj epizodi njegov glavni rekvizit bile su gume. Prvo je pokazao ekstremnu vježbu s gumom od 120 kilograma i što se s njom sve može raditi osim podizanja. No, budući da se radi o teškom rekvizitu, odlučio je olakšati vježbačima kod kuće i napravio trening s automobilskim gumama. 

Serijal Guraj do kraja pratite svakog ponedjeljka na YouTube kanalu 24sata.