Obavijesti

Video

Komentari 34

Ludilo kod Šebalja: Lidija Bačić se skoro zabila u ogradu, a Jan Kerekeš otišao s poligona...

Ludilo kod Šebalja: Lidija Bačić se skoro zabila u ogradu, a Jan Kerekeš otišao s poligona...
1

U novoj epizodi serijala 'Zvijezde vrište', snage su odmjerili Lidija Bačić i Jan Kerekeš. Epizodu pogledajte na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr

VIDEO

Ne znam uopće zašto sam ja danas došao ovdje. Ja sam miran čovjek i miran vozač, rekao je Jan Kerekeš na početku nove epizode serijala 'Zvijezde vrište'. U današnjoj epizodi, čekao ga je dvoboj s već iskusnom Lidijom Bačić, koja je u prvom gostovanju oduševila Šebalja kada je driftala u štiklama.

POGLEDAJTE VIDEO:

U prošlim epizodama već su se 'sukobili' tiktokerica Mimiermakeup i youtuber Marko Vuletić, sportaši Stjepan Ursa i Antonio Plazibat, Nives Celzijus i Dušan Bućan te glumci Momčilo Otašević i Vladimir Posavec Tušek. Serijal možete pratiti srijedom u 12 sati na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Jan je odlučio odustati od driftanja i na trenutak zabrinuo Lidiju i Juraja, no vratio se, ali u drugoj ulozi. Preodjenuo se u radno odijelo i utjelovio jednog od likova iz svojih skečeva - Peru Mišaka. Prije nego je sjeo u auto, izrecitirao je pjesmu za Lidiju, a prvi zadatak je odlučio odraditi u radničkim čizmama.

- Ima života, ima života. U 26 sekundi si to odradio - rekao je Šebalj Kerekešu, odnosno Peri. 

Nakon njega svoje vještine je odlučila pokazati Lile. Samouvjereno je sjela u auto i krenula s prvim izazovom. Šebalj je odmah primijetio da je agresivno startala, a 'zakačila' je i čunj, a sve je postalo još luđe nakon što je podigla ručnu.

Skoro se zabila autom u ogradu, a kratko je izletila i na šljunak. No, u drugom izazovu, bila je još agresivnija. Završila je na travi i 'rovala' zemlju.

- Aaaa je*emu miša! Zaboravila sam kako se to radi - govorila je Bačić nakon nekoliko neuspješnih pokušaja driftanja.

U trećem izazovu, morali su ući u 'mišolovku'. U prvom i drugom pokušaju Kerekeš nije uspio, a u trećem je, iako je 'pokupio' nekoliko čunjeva. Ni Lile nije uspjela odraditi izazov, ali zato je u zadnjem zadatku, bočnom parkiranju, pokazalo kako se to radi.

- Imam višak energije koji trebam izbaciti. Kada sam u štiklama, više kontroliram, sad sam bila previše opuštena - rekla je Lidija kojoj je vožnja u štiklama, u prvoj epizodi, bila bolja.

Šebalj je na kraju zaključio da je ukupni pobjednik dvoboja Kerekeš.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Oboje ste pali drift. A Lidija, tebi ću se nakloniti za bočno parkiranje - zaključio je Šebalj, a Lile mu je na kraju poklonila kalendar i šalicu s njezinom slikom i potpisom.

Cijelu epizodu i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU možete pratiti na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Studio za snimanje serijala 'Zvijezde vrište' na otvorenom opremila je Lesnina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode