Video

Komentari 89

Mlada nada skijanja Elias (23): 'Volim slušati narodnu glazbu'

Mlada nada skijanja Elias (23): 'Volim slušati narodnu glazbu'

Elias Kolega mladi je hrvatski skijaš koji niže sportske uspjehe. Trenira s obitelj Kostelić, a u 24 pitanja nam je priznao kako su mu najteži treninzi s Ivicom. Ne smatra se njegovim nasljednikom...

Najbolji savjet Ante Kostelića bio mi je ‘samo se trudi i treniraj, a rezultat će sigurno doći’, rekao je Elias Kolega (23), mladi skijaš.

Iako na Sljemenu nije uzeo bodove, iza njega je uspješna prošla sezona i šesto mjesto u Adelbodenu. U fokusu mu je trenutačno slalom, no kaže kako će se prebaciti i na druge discipline čim u slalomu napravi značajniji iskorak. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sportski uzori su mi Ivica Kostelić, Novak Đoković i Cristiano Ronaldo - rekao je Kolega. Ističe da Janica Kostelić nije prerano završila karijeru, a također kaže kako se ne smatra nasljednikom njezina brata.

- Osvojila je sve što se moglo osvojiti. Bilo joj je teško nositi se s tim pritiskom i imala je zdrastvenih poteškoća. Sve je razumljivo - rekao je. S Kostelićima trenira već godinama, a ističe kako su mu najteži treninzi oni ljeti, s Ivicom na otoku Mljetu.

Najdraža staza mu je u švicarskom Wengenu, a najteži trenutak u karijeri lom noge sa 15 godina.

- Tad sam mislio da više nikad neću skijati - rekao je. Kaže da dosta vremena provodi odmarajući se jer su mu  treninzi i utrke dosta naporni.

Voli narodnu glazbu, a slobodan je što se tiče statusa veze.

Cijeli intervju s Eliasom pogledajte na YouTube kanalu 24sata.