Video

Komentari 6

'Nakon tri i pol godine, došao je kraj primanju kemoterapija'

'Nakon tri i pol godine, došao je kraj primanju kemoterapija'

Pogledajte mu lice. Dugo se borio s ovim. Ti si pravi pobjednik. Svaka ti čast, neki su od komentara ispod videa kojeg je pogledalo više od pet milijuna ljudi

Ovo je bio najsretniji dan u mom životu. Nakon tri i pol godine primanja kemoterapije, napokon je došao kraj i prilika da pozvonim, napisao je oduševljeni Amerikanac Matt Driscoll (19), koji je bolovao od Akutne limfoblastične leukemije (ALL).

POGLEDAJTE VIDEO:

Trenutak u kojem su svima prisutnima zasuzile oči, ovjekovječilo je osoblje bolnice koje je video objavilo na svojoj Facebook stranici, a objavio ga je i Matt na svom Twitter profilu. U videu presretni Matt hoda hodnikom bolnice dok mu prijatelji, obitelj i osoblje bolnice oduševljeno plješću.

- Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez njih i Boga. Ja sam pobjednik - napisao je oduševljeni Matt na svom Twitter profilu.

- Pogledajte mu lice. Vidi se da se dugo borio s ovim. Svaka ti čast - jedan je od komentara ispod videa njegove proslave kojeg je do sada pogledalo više od pet milijuna ljudi.

Akron Children’s Hospital, u kojoj se Matt liječio, poželjela mu je svijetlu i zdravu budućnost sada kada počinje novi život bez leukemije.