Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Trening ispred TV-a: Lijepa Diana digne kauč i do sto puta

Fitness trenerica Diana Morić (30) ne voli teretane pa je pripremila par vježbi koje možete raditi i doma. Umjesto izležavanja po kauču, Diana je isti iskoristila kao rekvizit za kratak ali učinkoviti trening

23 komentara

Dok se neki izležavaju po kauču, drugi ga koriste za vježbanje. Fitness trenerica Diana Morić (30) želi motivirati veliki broj žena iz regije, ali i svijeta, da vode zdrav život i budu jake.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ljudima je čudno ako netko vježba s kaučem, a nije im čudno ako podignu 50 kilograma u teretani, rekla je Diana. S obzirom da ne voli teretanu, Diana je izabrala drugi način kako ostati u formi.

- Sve je to stvar psihe i pogleda na svijet. Ja ne volim ići u teretane i da me drugi gledaju kako vježbam! Za mene je moja dnevna soba moja teretana kao i za većinu žena koje vježbaju kod kuće, kaže trenerica.

UTEGNITE TIJELO Trening u društvu: Dok Diana vježba, pas joj donosi rekvizite

Atraktivna Novosađanka svakodnevno vježba i ističe kako bi žene svaki dan za sebe morale izdvojiti barem pola sata.

- Treniram kada god stignem i gdje god mogu, kaže lijepa Morić. Obožavateljice koje su probale vježbati po Dianinim uputama, itekako su zadovoljne rezultatima.

- Obožavam tebe i tvoje snimke. Divno je gledati i vježbati s tobom, samo su neki od komentara Dianinih vjernih vježbačica. Svoje fotografije često objavljuje i na Instagramu na kojem je prati više od 500 tisuća obožavatelja. Tajna njenog izgleda leži u vježbanju i zdravoj prehrani.

Kod mene se sve jede pravilo raspoređeno i trenira se svaki dan 30 minuta! To je ono što svaka žena na ovom svijetu mora izdvojiti za sebe! Ništa to nije niti skupo niti nedostupno i zato žene koje koriste moj program i postižu sjajne rezultate, zaključuje Diana. 

 

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message