Obavijesti

Video

Komentari 23

Trening ispred TV-a: Lijepa Diana digne kauč i do sto puta

Fitness trenerica Diana Morić (30) ne voli teretane pa je pripremila par vježbi koje možete raditi i doma. Umjesto izležavanja po kauču, Diana je isti iskoristila kao rekvizit za kratak ali učinkoviti trening

VIDEO

Dok se neki izležavaju po kauču, drugi ga koriste za vježbanje. Fitness trenerica Diana Morić (30) želi motivirati veliki broj žena iz regije, ali i svijeta, da vode zdrav život i budu jake.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ljudima je čudno ako netko vježba s kaučem, a nije im čudno ako podignu 50 kilograma u teretani, rekla je Diana. S obzirom da ne voli teretanu, Diana je izabrala drugi način kako ostati u formi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sve je to stvar psihe i pogleda na svijet. Ja ne volim ići u teretane i da me drugi gledaju kako vježbam! Za mene je moja dnevna soba moja teretana kao i za većinu žena koje vježbaju kod kuće, kaže trenerica.

Trening u društvu: Dok Diana vježba, pas joj donosi rekvizite
Trening u društvu: Dok Diana vježba, pas joj donosi rekvizite

Atraktivna Novosađanka svakodnevno vježba i ističe kako bi žene svaki dan za sebe morale izdvojiti barem pola sata.

- Treniram kada god stignem i gdje god mogu, kaže lijepa Morić. Obožavateljice koje su probale vježbati po Dianinim uputama, itekako su zadovoljne rezultatima.

- Obožavam tebe i tvoje snimke. Divno je gledati i vježbati s tobom, samo su neki od komentara Dianinih vjernih vježbačica. Svoje fotografije često objavljuje i na Instagramu na kojem je prati više od 500 tisuća obožavatelja. Tajna njenog izgleda leži u vježbanju i zdravoj prehrani.

Kod mene se sve jede pravilo raspoređeno i trenira se svaki dan 30 minuta! To je ono što svaka žena na ovom svijetu mora izdvojiti za sebe! Ništa to nije niti skupo niti nedostupno i zato žene koje koriste moj program i postižu sjajne rezultate, zaključuje Diana. 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'
VOX POPULI

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'

Pitali smo prolaznike koliko misle da će potprošiti ove godine za Uskrs. I dok većina kaže da će potrošiti više, neki tvrde da će im biti isto. Pogledajte u videu na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje