Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Ovako Whiskey 'pumpa': Pas s policajcima vježba sklekove

Policajci iz Kalgoorlie u Australiji prihvatili su izazov i sa svojim istreniranim ovčarom odlučili napraviti što više sklekova. Pas Whiskey pokazao je da se sklekovi mogu raditi i sa šapama

Foto: screenshot/
1 komentara

Trebamo napraviti 3046 sklekova kroz cijeli svibanj pa smo pozvali Whiskeya da nam pomogne, rekao je jedan od policajaca iz australske postaje. Istrenirani pas Whiskey demonstrirao je kako se sklekovi rade sa šapama i zabavio sve koji su pogledali video. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Policajci diljem Australije uključili su se u akciju '3046 sklekova'. To je akcija koja se provodi diljem cijele zemlje kako bi potakla fizičku aktivnost i razgovor o mentalnom zdravlju. Zašto baš 3046 sklekova? To je broj samoubojstava samo u prošloj godini u Australiji. S ovim drastičnim rastom broja samoubojstava su se odlučili boriti raznim akcijama, pa tako i ovim izazovom. Sklekovima žele potaknuti ljude na tjelesnu aktivnost koja također pomaže u održavanju mentalnog zdravlja. 

Zato su na svojoj Facebook stranici policajci iz postaje Kalgoorlie objavili video kako rade sklekove sa svojim policijskim ovčarom Whiskeyjem. 

- Želimo potaknuti naše sugrađane da se pridruže ovoj akciji, naprave što više sklekova i tako pomognu s prikupljanjem novca - kazali su policajci. 

Foto: screenshot/

Pas Whiskey inače je popularan na društvenim mrežama kao i u gradu gdje ga nazivaju 'omiljenim policajcem'. 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message