Obavijesti

Video

Komentari 0

Ovo je Jole kakvog nismo imali priliku vidjeti: 'Ova pjesma je moja glazbena prekretnica...'

Ovo je Jole kakvog nismo imali priliku vidjeti: 'Ova pjesma je moja glazbena  prekretnica...'
3

Pjevač Joško Čagalj Jole izbacio je novu pjesmu pod imenom 'Dom bez adrese', a govori o neuzvraćenoj ljubavi. Inače poznat po pjesmama koje podižu atmosferu, ovoga puta se odlučio za nešto drugačije

VIDEO

Htio sam svojoj publici prikazati drugačijeg sebe i da, smatram ovu pjesmu svojevrsnom glazbenom prekretnicom. Nadam se da će vam se pjesma svidjeti jer sam je zaista otpjevao s puno ljubavi, a to i je najbolji i jedini ispravan način, ispričao je Joško Čagalj Jole.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jole, popularni hrvatski pop pjevač koji je poznat po veselim pjesmama 'Remek djelo', 'Maksimalno', 'Kada žene tulumare' i brojnim drugim, okušao se u potpuno novom pravcu. Ovoga je puta za nas pripremio nježnu baladu kojom pokazuje svoju emotivnu stranu.

- Mnogi će se složiti kako je život bez glazbe nezamisliv. Ona nas pokreće, podsjeća na neke sretne ili tužne trenutke, s njome se poistovjećujemo. Isto tako je i osjećamo, u samo jednom trenutku nam može popraviti raspoloženje. Razne životne situacije, okruženje, osobe, posebni trenuci, sve je to glazba - komentirao je Joško Čagalj Jole.

Vođen upravo tom mišlju, odlučio je snimiti nešto potpuno drugačije nego do sada.

- Čim sam čuo pjesmu, znao sam da je želim otpjevati. Svatko se može pronaći u njezinim stihovima, a melodija je toliko prirodna i pitka te ulazi u uho na prvo slušanje. Htio sam svojoj publici prikazati drugačijeg sebe i da, smatram ovu pjesmu svojevrsnom glazbenom prekretnicom. Nadam se da će vam se pjesma svidjeti jer sam je zaista otpjevao s puno ljubavi, a to i je najbolji i jedini ispravan način - dodao je Jole.

Zagreb: Jole koncertom u KC Dražen Petrović obilježio 20 godina karijere

Tekst pjesme govori o ljubavi koja je postojala, a više nije tu. Melodična i emotivna, ova je pjesma nešto s čime su se sigurno svi jednom susreli.

 

'Ti si bila prvi osmijeh moga jutra

samo jednom dušu takne takav sjaj

kako ću bez tebe dočekati sutra

kako ovom srcu reći da je kraj'

 

Za novu Jolinu pjesmu zaslužni su Pero Kozomara koji je skladao glazbu, Robert Pilepić koji potpisuje tekst te Leo Škaro, zadužen za aranžman. Spot pod redateljskom palicom Vojana Koceića  je potpuno životan i prikazuje jednostavne i svakodnevne životne situacije s kojima se svi mogu poistovjetiti. Jole se odlično snašao u ulozi i na taj način dodatno prikazao što to znači kada čovjek živi u 'domu bez adrese'.

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE S JOŠKOM ČAGALJEM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode