Obavijesti

Video

Komentari 32

Pero Galić: 'Uvijek kulen! Zar se ne vidi? Ja sam Slavonac'

Pero Galić: 'Uvijek kulen! Zar se ne vidi? Ja sam Slavonac'
3

Frontmen benda 'Opća opasnost' Pero Galić u 24 pitanja priznao je kako im je najgori trenutak na koncertu bio kad je pozornica pala na njih, a najbolji kad u publici i oni najmlađi pjevaju njihove pjesme

VIDEO

Osjećam se kao da mi je 27 na sceni, uskliknuo je Pero Galić (50), frontmen benda Opća opasnost, kad smo ga pitali utječe li dugovječnost na sceni na njegovo držanje. Odgovorio je na naša '24 pitanja' koja se prikazuju na YouTube kanalu 24sata i otkrio što im se najgore dogodilo na koncertu. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S PEROM GALIĆEM: 

- Jako mi je drago kad vidim mlade ljude koje dovode roditelji na naš koncert. Na koncert kraj Šibenika je u publici bila djevojčica stara tri godine. Nosila je našu majicu, kožnu haljinu i pjevala naše pjesme. Jedino što nam se loše dogodilo bilo je kad se prije dvije godine srušila pozornica. Zamalo je poklopila ovu moju staru glavu - rekao je Pero. Taj incident se dogodio u Ivankovcima, kad je snažan vjetar srušio rampu s videoplatnom. Nitko od članova benda nije bio ozlijeđen. 

- I danas za nama trče obožavateljice, ali i obožavatelji. Vole se doći slikati. Slava nam nije udarila u glavu. Ponosni smo što smo uspjeli. 'Jednom kad noć'je definitivno pjesma koja je od 1992. godine do danas pjesma koja nas još uvijek vuče sa sobom. Publika najviše poludi na nju, kao i na ‘Pobjego sam’ - rekao je. Na pozornici su više od 20 godina, a kaže kako treme više nema. 

- Sad smo i prestari da pričamo o konkurenciji, no volio bih da je više ovakvih bendova kao što smo mi - rekao je. Smatra da je mlada nada hrvatske glazbene scene njegov sin Sebastijan, a otkrio nam je i kako njegova obitelj 'trpi' stalne turneje i izbivanja iz kuće. 

- Što više vremena pokušavam provoditi s obitelji koja mi nedostaje zbog puno putovanja, a i koristim svaku priliku da se zabavim s unukom. Supruga me upoznala na pozornici tako da zna kako sve funkcionira - rekao je. Budući da je Slavonac, kaže kako obožava kulen, a da se ne bavi pjevanjem, vjerojatno bi njegov izbor bio automobilizam. 

- Najveće postignuće je moja obitelj koja sad broji treće koljeno, ali i bend. Ove godine imamo pet nominacija za Porina, a to pokazuje da se svaki rad isplati - rekao je.

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE TRENUTAK KAD SE URUŠILA POZORNICA: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno