Video

Komentari 22

Petko reagirao na legendarni nastup iz Turbo Limach Showa

Petko reagirao na legendarni nastup iz Turbo Limach Showa

U novom videu na YouTube kanalu 24sata, Dalibor Petko reagirao je na plesove koje je izvodio u svom showu, kao i na one koje je podijelio na društvenim mrežama

Mislim da je ovo poticaj svima koji misle da imaju 'dvije lijeve'. Ako mogu ja plesati, možete i vi, našalio se na samom početku poznati televizijski i radijski voditelj Dalibor Petko. U novom videu na YouTube kanalu 24sata reagirao je na svoje plesove.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sva sreća da moja mama ne zna na internet - komentirao je Petko video u kojem je odjeven u triko otplesao koreografiju na hit 'Single ladies'.

U svom popularnom showu 'Dalibor Petko show' često ugošćuje poznate pjevače, a nekada im se i pridruži u njihovim nastupima i zapleše. Gledateljima je kao jedan od najzapamćenijih nastupao ostao onaj, kada su Petko, Dražen Zečić i Vedran Mlikota, u pratnji dvije trbušne plesačice, plesali sa sabljama na glavi.

- Svi smo izgledali kretenski u tom trenutku, ali moram priznati, da uopće ne gledam sebe kako sam izgledao, jer vidjeti Dražena Zečića kako se trese i ima sablju na glavi je hit - našalio se Petko. A ni ovaj video nije mogao proći bez jedne od njegovih najboljih prijateljica, Nives Celzijus. Voditelj je zaplesao na njezin prošlogodišnji hit 'Odjebando'.

- Pjesma 'Odjebando' bi trebala biti za prvi ples na rastavama - našalio se Petko.

Cijeli video možete pogledati na službenom YouTube kanalu 24sata.