Video

Komentari 19

Pokušao im podvaliti lažnu vijest: 'Jeste li čuli da Hrvatska daje Sloveniji dio našeg mora?'

Pokušao im podvaliti lažnu vijest: 'Jeste li čuli da Hrvatska daje Sloveniji dio našeg mora?'

U novoj epizodi 'Fake News' showa, JoomBoosovac Karlo Kreš Š pokušao je Zagrepčanima 'prodati' da će Hrvatska Sloveniji dati dio svog mora i još neke lažne vijesti. Poruka je: ne vjerujte baš svemu što čujete

Jeste li čuli da će Hrvatska dio svog mora dati Sloveniji? Planiraju im dati Piranski zaljev zbog dobrosusjedskih odnosa. Kako vi to komentirate? , pitao je Karlo jednog prolaznika na glavnom zagrebačkom trgu. 

- Nemam riječi... Ma nema šanse, to mora da je neka šala, neće biti ništa od toga. To je naše - rekao je kratko gospodin. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Još jedna Zagrepčanka nije bila baš zadovoljna kad joj je Karlo pokušao 'prodati' lažnu vijest o prepuštanju mora Sloveniji. 

- Ma nema šanse, nema šanse! - viknula je gospođa i odšetala mrvicu ljutita. 

Jednoj curi na Cvjetnom je rekao da stožer donosi odluku da i psi odsad nose maske. 

- Super, neka nose. Barem bi moja jela manje gluposti po ulici dok šećemo - odgovorila mu je prolaznica kroz smijeh.

Iako se nekima ova, iako lažna, ideja svidjela, vlasnica jednog psića bila je zbunjena.

- Uf, ne, nadam se da se to neće dogoditi. Nadam se da ipak ne idemo tako daleko. Ja svom psu nikako ne bih stavljala masku - objasnila je.

Karlo je prolaznicima pokušao 'podvaliti' i informaciju da se najpoznatija svjetska tiktokerica, Addison Rae, prijavila na novi JoomBoosov Videostar show. To im je bilo mnogo zanimljivije.

Ovaj je show pokrenut kako bi se podigla svijest građana da ne vjeruju baš svemu što čuju i pročitaju online, zbog sve većeg broja lažnih vijesti koje se šire društvenim mrežama. I ovoga puta građani Zagreba su nešto naučili od mladog JoomBoosovca. Sve njihove reakcije pogledajte u novom videu na JoomBoos kanalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Cijeli video i novi 'Š-show' pogledajte i pratite na JoomBoos YouTube kanalu. Svaku informaciju provjerite iz više izvora jer su lažne vijesti sve češće.

Nakon YouTube verzije Videostara, JoomBoos je sada pokrenuo novi Videostar show u kojem traže TikTok zvijezde. U žiriju će biti najveće TikTok zvijezde regije: Mimiermakeup, Uki Q, Sergej i Barbi Afrika, a voditelji JoomBoosovci Petra Dimić i Luciano Plazibat. Prijave su i službeno krenule, a otvorene su do 12. ožujka. Svi koji obožavaju TikTok, žele se proslaviti i pritom osvojiti super nagrade u vrijednosti 130.000 kuna ili adidas tenisice, mogu se prijaviti na službenom webu; videostar.joomboos.hr. 'Jedino pravilo je da nema pravila, a što ste luđi, to ste bolji', poručuju voditelji. Prijavi se i zapali internet! I ispričaj svoju TikTok priču.

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!