Obavijesti

Video

Komentari 8

Popularni youtuber otkrio je Šebalju: 'Lakše ću zavesti neku curu s fićom, nego s BMW X6'

Popularni youtuber otkrio je Šebalju: 'Lakše ću zavesti neku curu s fićom, nego s BMW X6'
2

Serijal 'Zvijezde vrište' ide dalje, no ovoga puta u regionalnom izdanju. Avanture najvećih faca regije pratite na našem YouTube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO

Fića je moj auto. Kupio sam ga sređenog za 1500 eura. Taj auto je bolji za cure nego BMW X6. Ispravniju curu ćeš 'smuvati' s njim, nego s BMW-om, objasnio je jedan od najpopularnijih youtubera u regiji Miloš Kostić, poznatiji kao Kimi's Life, našem Juraju Šebalju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon više od 70 epizoda sa hrvatskim sportašima, glumcima, voditeljima, pjevačima, došlo je vrijeme da Šebalj ugosti i najveće face iz regije. Na stazi NAVAK, nedaleko od Beograda, Šebalj je učio zvijezde driftati i okretati auto pod ručnom.

- Imamo 1050 metara ravnog dijela staze, dio staze za off road vožnju. Prvi put u regiji imamo BMW za jedan na jedan sportsku vožnju s certificiranim trenerom - rekao nam je Mladen Alvirović, glavni i odgovorni.

Narednih pet srijeda, na našem YouTube kanalu i Videoteci 24sata, u 12 sati moći ćete pratiti kako su se regionalne zvijezde snašle u driftu i što su otkrile Šebalju u ovim ludim avanturama.

Prva zvijezda koju je Juraj ugostio je youtuber poznat kao Kimi's Life. Na svom kanalu ima gotovo milijun pratitelja, a nije sakrivao uzbuđenje kada je Šebalj počeo voziti.

- Opaaa. A jooj. Dečko, lakše malo. Nemoj me ubiti - vrištao je i smijao se Kimi.

Šebalj je uživao u plesu s autom po stazi, a dok je to radio, objašnjavao je Kimiju što će i kako morati raditi kada preuzme volan BMW-a.

- Ovo je prejako. Da sam znao, ja bih to ranije radio - uzbuđeno je rekao Kimi, a Šebalj mu odmah odgovorio:

- Sljedeći auto koji moraš kupiti je drift auto - rekao je Šebalj i zatim Kimiju prepustio auto.

Youtuber je odmah htio krenuti u akciju, no Šebalj mu je ipak morao objasniti neke stvari. Nakon instrukcija, Kimi se bacio na prvi izazov - okretanje auta pod ručnom. Iz prvih nekoliko pokušaja mu nije uspijevalo, no na kraju je uspio savladati okretanje auta pod ručnom.

- Veći adrenalin mi je bio kada sam ga u 'drugoj' okretao nego u 'prvoj' - zaključio je Kimi, a Šebalj se naživcirao jer ga nije htio slušati.

Nakon uspješno odrađenog prvog izazova, Kimi je krenuo voziti stazom, a onda i pokušao driftati. Cijelo vrijeme je bio nestrpljiv i što brže odraditi sve izazove, no nije mu baš išlo od ruke.

- Pa nisam loš toliko. Od toliko epizoda koje si snimio, barem sam na sredini negdje. Priznaj da nisam najgori - opravdavao se Kimi nakon svojih pokušaja vožnje.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Nakon što su izašli iz automobila, prvu stvar koju je Šebalj napravio - bilo je poljubiti sigurno tlo pod nogama.

- Bio si prosječan. Živ sam, ali sam se preznojio - zaključio je Šebalj.

Epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Serijal 'Zvijezde vrište' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode