Obavijesti

Video

Komentari 17

Rasta: 'Kažu da sam se prodao, a ja samo zarađujem pare...'

Rasta: 'Kažu da sam se prodao, a ja samo zarađujem pare...'

Na Weekend Media Festivalu u Rovinju ulovili smo pjevača Rastu koji nam je odgovorio na 24 pitanja. Otkrio nam je čime ga je osvojila turbofolk pjevačica Ana Nikolić i hoće li se ikada riješiti dredova

Stefan Đurić, umjetničkog imena Rasta, glazbene ljestvice puni pjesmama koje su spoj reggea, folka i rapa. To je, čini se, dobitna kombinacija s obzirom na to da njegove pjesme broje milijunske preglede na YouTubeu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Njegov razvod od pjevačice Ane Nikolić punio je novinske stupce susjedne nam države, ali par je navodno opet u ljubavi. Roditelji dvogodišnje djevojčice prinove ne planiraju, rekao nam je pjevač.

Ne planira se riješiti dredova koji su postali njegov zaštitni znak, ali ako to i učini, ponovno će im se vratiti, kaže.

Rasta je bio predgrupa 50centu, a za Bob Marleyja kaže da je njegov idol i svetac. Sin sveučilišnih profesora u šali je rekao da je upravo to razlog zašto se počeo baviti glazbom, a komentari da se 'prodao' ga ne diraju jer dobro zarađuje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Volite i budite voljeni, zaključio je pjevač.

Zapratite YouTube kanal 24sata i pratite serijal 24 pitanja.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.