Obavijesti

Video

Komentari 26

Ruski cirkus: Tigrica preskočila vatreni obruč i onesvijestila se

Ruski cirkus: Tigrica preskočila vatreni obruč i onesvijestila se
9

Samo nekoliko sekundi nakon što preskočila vatreni obruč, tigrica Zena srušila se na pozornici u ruskom gradu Magnitogorsk. Artur Bagdasarov je sa sestrom Karinom životinju počeo polijevati vodom i udarati bičem

VIDEO

Samo nekoliko sekundi nakon što preskočila vatreni obruč, nesretna životinja srušila se na pozornici. Artur Bagdasarov je sa sestrom Karinom vodio brigu o tigrici Zeni te su odbacili optužbe u kojima ih prozivaju zbog okrutnosti prema životinjama. Brat i sestra bojali su se da će ostalih šest tigrova napasti ranjenu životinju u ruskom gradu Magnitogorsk

POGLEDAJTE VIDEO:

Artur je sibirsku tigricu počeo vući za rep i polijevati vodom kako bi je maknuo od ruba pozornice na kojem je nastupala. Dugim štapovima i bičevima tjerali su ostalih šest tigrova od ranjene Zene. Javnost ih je prozvala zbog okrutnosti prema životinjama i upotrebe elektrošokera, a ukrotitelji takve optužbe odbacuju i brane se da su izbjegli pravi masakr. Tvrde kako se životinja srušila zbog grčeva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Artur je dao sve od sebe da Zena dođe k sebi. Polijevao ju je vodom i napravio je sve što je trebao. Kad je jedna životinja ranjena, ona postane meta.

 

Najbitnije je da je druge životinje nisu napale jer da jesu, nitko ne bi ostao živ, rekla je Karina. Ističe kako se takve situacije znaju događati jer životinjama zna pasti razina šećera u krvi pa se mogu srušiti.

Artur je ostalim zaposlenicima brzo signalizirao da ugase glazbu i donesu vodu te je životinja ubrzo nakon tog došla k sebi. Još ne znam što joj je točno bilo, tvrdi Artur.

- Možda je u pitanju šećer, možda hormoni. Tigrica je zbrinuta i odvedena veterinaru na pregled, kaže Karina.

Artur tvrdi kako nije imao drugog izbora nego životinju vući za rep kako bi je izvukao iz potencijalno smrtonosne situacije. 

- Čak i da smo je uspjeli staviti u kavez, druge životinje bi pošle za njom te bi Zena sigurno završila u komadićima, kaže Artur. 

Sibirski tigrovi poznati su kao najveće mačke na svijetu. 

- Kad je životinja pala, iz publike se čuo smijeh. Mislili su da je to dio predstave. Nakon par minuta postalo je jasno da joj nije dobro, rekla je Larissa koja je s dvoje djece došla pogledati spektakularnu predstavu. Smatra kako su napravili sve što su mogli u tom trenutku te je potvrdila kako nisu koristili elektrošoker. 

Karina i Artur treća su generacija poznate Ruske cirkuske dinastije. Dio ruske javnosti žestoko osuđuje duo tvrdeći da su sadisti i da se mogu sramiti. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang