Obavijesti

Video

Komentari 13

Sara Jo: 'Aleksandra Prijović mi je na rođendanu prijateljice puštala svoje demo snimke'

Sara Jo: 'Aleksandra Prijović mi je na rođendanu prijateljice puštala svoje demo snimke'
4

Sara Jo prije dvije godine bila je za petama Konstrakti, sada ima vlastiti album i nekoliko pjesama preko milijun pregleda. Što nam je otkrila o Aleksandri Prijović i svom putu, pogledajte na YouTube kanalu 24sata

VIDEO

Sara Jovanović srpska je pjevačica koja je prije dvije godine nastupala na izboru za 'Pesmu za Evroviziju' gdje je završila na drugom mjestu, ali njezin nastup za pjesmu 'Muškarčina' oduševio je mnoge kao i njezin dugoočekivani album koji je izbacila krajem prošle godine. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Nedavno je objavila pjesmu 'Sandra Meljničenko' u suradnji s Mimi Mercedez koja već sada broji preko milijun pregleda na YouTubeu.

- Mislim da je Sandra izgubila kontakte s Balkanom. Nikome se nije javila, ali čujem da je u dobrim odnosima s Ninom Badrić tako da je ona možda put do Sandrice, a ja se nadam da Sandra pere zube uz tu pjesmu - našalila se Sara. 

Inače, Aleksandra Meljničenko je poznata kao najbogatija Srpkinja. Udala se za jednog od najbogatijih Rusa, Andreja Meljničenka, a neki je pamte i kao pjevačicu grupe 'Models'.

Zagreb: Pjevačica Sara Jovanović

Ovo je prvi intervju koji smo započeli na talijanskom jeziku jer je malo poznato da je Sara Jo rođena u Rimu gdje je živjela do svoje šesnaeste godine te povremeno dolazila u Beograd. 

- Živjeli smo tamo zbog tatinog posla, a djetinjstvo mi je bilo prekrasno baš radi društva. Evo, baš organiziram druženje s prijateljicama - rekla je Sara. 

A talijanski jezik, kao i kultura i dalje su dio Sare pa nam je otkrila na što je najviše slaba kada je u pitanju hrana.

- Bitno da je tijesto. Baš smo bili na nekoj večeri i razmišljali o desertu, a ja sam samo gledala preostale kifle od glavnog jela i rekla 'Uzmite vi moj desert, ja ću kifle' - priznaje pjevačica.

Poznata je po svojim energičnim nastupima koji uvijek uključuju i bogatu koreografiju. Kaže da zbog toga ne pazi na prehranu, ali... 

- Sada kako sam prešla 30. osjećam da se više ne mogu osloniti samo na gene. Sad je veći fokus na treninge. A što se tiče priprema, prije svake sezone gledamo da napravimo neki novi repertoar i nove koreografije pa spojimo nekoliko dana u dvorani za treninge da to sve lijepo uvježbamo - objasnila je Sara. 

Zagreb: Pjevačica Sara Jovanović

Koliko nastupima, toliko puno pažnje posvećuje i spotovima

- Nekad čak snimamo i do 25 sati, a nekad su nam potrebna i dva dana - otkrila je Sara. 

Za njezine performanse zaslužan je i njezin dugogodišnji dečko i popularni plesač i koreograf Žiga Sotlar

- Žiga je strog prema svima i to, apsolutno, poštujem. Mi smo se kroz posao i upoznali. Oni su radili koreografiju za koncert Nataše Bekvalac u Štark Areni, a mi smo radili koreografiju za spot 'Kaži mi'. Između tog dvoje je bilo samo par dana razlike i prvenstveno sam ga zbog toga zavoljela i volim kada se osoba postavlja prema svima isto - ne bitno je si li izvođač ili plesač, a tek kasnije smo se prepustili i shvatili da postoji mnogo više - priznala je Sara Jo. 

Zagreb: Pjevačica Sara Jovanović

Pitali smo Saru i što kaže na 'prijomaniju', odnosno zaluđenost Hrvata Aleksandrom Prijović

- Aleksandra i ja se znamo jako dugo. Upoznale smo se na jednom rođendanu kod zajedničke prijateljice. Iako u tom trenutku nije bila fenomen kao danas, ljudi su itekako znali kako ona dobro pjeva. Sjećam se da mi je i tada puštala neke demoe (demonstracijske snimke), možda nešto što je i sada hitčina - otkrila je pjevačica.

A kako je nastala suradnja s Frankom Batelić, kako su Sara i Žiga proveli Valentinovo te koji je najbolji poklon koji je dobila pogledajte na YouTubeu i Videoteci 24sata.

Pogledajte video: 

VIDEO

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Psihologinja Danijela Ostojić: ‘Svoje mentalno zdravlje posvetite stručnim ljudima’
MOJ PUT

Psihologinja Danijela Ostojić: ‘Svoje mentalno zdravlje posvetite stručnim ljudima’

Danijela Ostojić klinički je psiholog, a nama je ispričala kako se počela baviti ovim poslom i što ju je privuklo tome. Pogledajte video i saznajte što je još rekla na temu mentalnog zdravlja

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom