Spektakularno finale Rap Schoola: Popularni Voyage ocjenjivao rime finalista! | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 10

Spektakularno finale Rap Schoola: Popularni Voyage ocjenjivao rime finalista!

Spektakularno finale Rap Schoola: Popularni Voyage ocjenjivao rime finalista!

Nakon više od stotinu prijava, mnogo više od milijun i pol pregleda na nekoliko platformi i 18 kandidata na početku, JoomBoosov Rap School show stigao je skoro do samoga kraja i superfinala

VIDEO

U spektakularnom finalu, koje upravo možete pratiti na JoomBoos YouTube kanalu, napokon ćemo doznati pobjednika treće sezone showa koji je osvoji ljubitelje hip-hop glazbe u regiji.

GLEDAJTE OVDJE FINALE RAP SCHOOLA:

Za titulu kralja rapa i nagrade vrijedne čak 150 tisuća kuna bore se Fran Halužan Hale, Leonard Glasnović Lembo, Karlo Kramarić i Goran Liščević Grga. I svatko od njih jednako je uzbuđen što će još jednom nastupiti pred publikom i žirijem i pokazati da baš on zaslužuje titulu najjačeg. A uz to su dečki uzbuđeni i što će njihove nastupe i rime ocjenjivati jedna od trenutno najjačih trap zvijezdi na Balkanu, Voyage!

Zagreb: Snimanje 2. epizode Rap School-a

- Možda će neki reći; 'Kaj ovaj klinac ovdje traži? Kaj on ima za pokazati?', ali ja sam došao u ovaj show kako bih svima dokazao da i sa 16 godina možeš raditi brutalan rap, odlične spotove i dat ću sve od sebe da budem najbolji do samog kraja - objasnio je 16-godišnji Zagrepčanin Hale, koji je od samog početka pokazao i dobru rimu, ali i ogromnu samouvjerenost za jednog tako mladog dečka. No, ni ostatak ekipe iz finala nije daleko kad je samouvjerenost u pitanju.

Zagreb: Snimanje 2. epizode Rap School-a

- Kad počnem repati, sve oko mene nestane. Tad se osjećam kao da sam to najviše - ja. I to me najviše vuče ovoj glazbi - objašnjava Karlo, koji tvrdi da ga dijabetes, od kojega boluje, ne sprječava da ostvaruje svoje snove, ali da ga ponekad, ipak, malo sputava. Ipak, nije to nešto u čemu se on ne može snaći, govori samouvjereno. Lembo i Grga također grizu i sve bi dali da upravo oni budu proglašeni najboljima među najboljima u hip hop svijetu u Hrvatskoj, a za to će se izboriti svatko na svoj način. Netko šarmom, netko 'tvrdim' rimama, netko simpatičnošću, a netko humorom.

Zagreb: Snimanje 2. epizode Rap School-a

A što žiri kaže, tko bi mogao odnijeti pobjedu? I Marin Ivanović Stoka i Hiljson Mandela i Fil Tilen slažu se samo u jednom, a to je da nemaju pojma tko bi ove godine mogao pobijediti jer su svi dečki jaki, svatko na svoj način, ali naravno da svatko od njih trojice ima svog favorita. Dodaju i kako oni, a zasigurno i publika, najviše kod svih superfinalista gledaju koliko su kreativnosti, originalnosti i, poduzetništva, na neki način, unijeli u sve dosadašnje Rap School zadatke te koliko će toga moći pokazati i u svojoj daljnjoj profesionalnoj glazbenoj karijeri.

Nisu nam još htjeli otkrivati tko su im favoriti, a tko će ipak preskočiti najvišu ljestvicu, osvojiti najviše glasova publike te osvojiti vrijedne nagrade, ugovor s JoomBoosom te mogućnost snimanja autorske glazbe i video spotova u originalnoj i kreativnoj produkciji 24sata, saznat ćemo ubrzo... Neka rime pokažu svoje!

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'
ŠTO TE MUČI?

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'

Sigurno ste se barem jednom nakon prekida veze osjećali kao da je vrijeme za vas stalo. No, klinička psihologinja Danijela Ostojić savjetuje vam kako da pametno 'patite'. Pogledajte video i na TikToku 24sata

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke
Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje
VIDEO: RIJETKOST U HRVATSKOJ

Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje

Nakon primjene inzulina, Ira Mareković dobila je bolne kvrge koje su joj smetale i u kretanju. Roditelji su našli rješenje: inhalacijski inzulin. Doza stoji 1100 eura