Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vegetarijanka pojela burger pa postala mesarica i mesožder...

Majka koja je cijeli život bila vegetarijnaka promijenila je svoj način života kada je bila trudna sa svojim trećim djetetom. Pojela je burger, a sada čak i posjeduje farmu svinja

Foto: Instagram
0 komentara

Tammi Jonas (49) je još kao djevojčica postala vegetarijanka nakon što je pročitala knjigu o tome kako se surovo tretiraju životinje na farmama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tammi živi u Australiji, a prvi put je probala meso nakon što je postala anemična.

- Bila sam na poslu i samo sam pomislila da će jedan burger sve riješiti - rekla je i bila u pravu jer se anemičnost nikada više nije vratila.

Foto: Instagram - Vratila sam se crvenom mesu, točnije janjetini i govedini, i to jednom tjedno za vrijeme trudnoće - objasnila je Tammi i dodala da nikada nije ni pomislila da je nemoralno životinje lišiti života zbog hrane.

Tammi danas opisuje uvjete na svojoj farmi kao izrazito etičke i holističke te dodaje da ne korisiti nikakve kemikalije, a životinje žive kako bi živjele i da nisu na farmi. 

Foto: Instagram - Neki ljudi će reći da je ubijanje loše, ali je ne vjerujem u to zato što smatram da ubijanje životinja za osobno hranjenje nije neetično ako one imaju dobar život - zaključila je

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message