Obavijesti

Video

Komentari 6

Zvijezde u avanturi života: Novi serijal uplašio poznate Hrvate

Zvijezde u avanturi života: Novi serijal uplašio poznate Hrvate
3

Na visini od 3000 metara, s temperaturom koja doseže i nulu, poznati Hrvati suočili su se sa svojim strahovima. Novi serijal 24sata oriđiđi produkcije 'Zvijezde padaju'

VIDEO

Ovo je novi tretman pomlađivanja lica na visi od 3000 metara, našalila se zaposlenica skydiving grupe kod koje su naše zvijezde došle pobijediti svoje strahove. Novi serijal ORIĐIĐI PRODUKCIJE na YouTube kanalu 24sata utjerat će strah u kosti svima onima koje se boje visine i kojima je pomisao skoka s padobranom nešto što nikada u svom životu ne bi napravili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon 50 epizoda serijala 'Zvijezde vrište' u kojima je Juraj Šebalj vozio Hanu Rodić, Lidiju Bačić, Nives Celzijus Stoku, Janka Popovića Volarića, Slavka Sobina i brojne druge zvijezde, vrijeme je da voditeljsku poziciju preuzme i u drugom showu. YouTube kanalu 24sata nastavlja sa svojom originalnom produkcijom kojom su gledatelji oduševljeni.

POGLEDAJTE 'ZVIJEZDE VRIŠTE S NIVES CELZIJUS':

Serijali 'Zvijezde vrište', '24 pitanja', 'Poligraf' i brojni drugi, prikovali su publiku uz YouTube i natjerali ih na smijeh, suze i zabavu. Više od 165.000 pretplatnika svakodnevno uživa u novim videima, a sportsku publiku u posljednje vrijeme oduševljavaju ju MMA eventi. Nakon uspješnog FNC 3 borilačkog eventa, gledatelji sada mogu pratiti mlade borce u proboju na veliku scenu. Armagedon show nudi priliku da, osim sami borbi, vidite kako to izgleda život jednog borca.

POGLEDAJTE 'ARMAGEDON SHOW': Životne priče MMA boraca

'Zvijezde padaju' novi je serijal na YouTube kanalu 24sata koji će oduševiti publiku, ali i zvijezde koje će se okušati u tandem skoku s padobranom s visine od 3000 metara.

- Jedva čekam vrištati. Meni je samo bitno da nisam gladna i da mi nije hladno - rekla je jedna od najljepših Hrvatica, Jelena Lešić. Bivša Miss Universe Hrvatske i voditeljica spremno je prihvatila izazov i upustila se na avanturu života. Nakon tehničke pripreme, uskočila je u avion i bila spremna na skok s padobranom.

No, nije ona jedina zvijezda koja je pristala na ovu avanturu. Najpoznatija reality zvijezda u Hrvatskoj, Hana Rodić (23), koju gledatelji pamte po sudjelovanju u showu 'Gospodin savršeni', a kasnije i vezi sa 'savršenim' Goranom Jurencem (39), upustila se u novu avanturu. 

Ali, nisu samo žene te koje su bez straha. U avion su spremno uskočili i komičar, voditelj i glumac Mario Petreković (48), glumac Janko Popović Volarić (40) i legendarni Jaran iz Malnarove 'Noće more'.

Tko je od njih drhtao prije polaska, tko je bio bez straha, a tko naposljetku i zaplakao? Sve iz ORIĐIĐI PRODUKCIJE, moći ćete ekskluzivno pratiti na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zvijezde padaju 01:03
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno