Obavijesti

VIDI specijal: Najbolje 333 aplikacije koje morate imati!

VIDI specijal: Najbolje 333 aplikacije koje morate imati!
2

U posebnom izdanju časopisa VIDI koji je od danas na prodaji na svim kioscima, pronaći ćete obilje aplikacija za iOS, Android i Windows Phone telefone i tablete

Današnje trgovine aplikacija za mobilne uređaje koji rade na Android, iOS i Windows Phone operativnom sustavu, dostižu ukupnu brojku od preko 2 milijuna igara i programa raznih namjena.

Vaši pametni telefoni i tableti upravo su onoliko pametni koliko i aplikacije za njih, pa se može reći da aplikacije predstavljaju glavni element po kojem se razlikuju glupi od pametnih telefona i tableti od tacni za kavu.

Ekipa entuzijasta i softverskih stručnjaka za mobilne uređaje časopisa VIDI, ovog je ljeta radila na posebnom izdanju pod nazivom VIDI Specijal koji se upravo pojavio na kioscima, u kojem se nalaze recenzije čak 333 najbolje aplikacije za iOS, Android i Windows Phone platforme.

Sve aplikacije u časopisu su raspoređene u 20 kategorija, među kojima se nalaze Alati; Produktivnost; Lifestyle; Fotografija; Zdravlje; Biznis; Domaće aplikacije; Igre, odnosno možemo reći da ćete tu pronaći softver za svoj smartphone ili tablet bez obzira za koju namjenu ga trebali. Jedna od kategorija su Domaće aplikacije koje se smo izabrali prema kvaliteti i namjeni te ih stavili uz bok najboljih svjetskih aplikacija.

Posebna zanimljivost je u tome što gotovo svaka aplikacija u svojem opisu u članku časopisa ima vlastiti QR kod i to za svaku platformu na kojoj je ista raspoloživa. To znači, ako želite preuzeti aplikaciju o kojoj pišemo ili saznati dodatne informacije o njoj, ne morate krenuti u pretraživanje Play trgovine, Apple ili Windows online dućana, već je dovoljno da kamerom svojeg pametnog telefona očitate QR kod koji se nalazi u desnom uglu članka.

Možemo reći kako smo 100% sigurni da će svatko u VIDI Specijalu pronaći nešto za sebe.

Više informacija o ovom posebnom izdanju, pročitajte na http://www.vidi.hr/Non-Tech/Hrvatska/Najbolje-333-mobilne-aplikacije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa