Obavijesti

Vikend akcija u Meblu - uredite sobu uz 20% popusta!

Vikend akcija u Meblu - uredite sobu uz 20% popusta!
7

Posjetite Meblo salon ili Meblo web shop u periodu od 20.04. do 23.04. te iskoristite 20% popusta na krevete Miotto i Punkt, madrace Jogi te ugradbene ormare!

Pozivamo vas da posjetite Meblo salon ili Meblo web shop u periodu od 20. do 23.04. te iskoristite 20% popusta na krevete Miotto i Punkt, madrace Jogi te ugradbene ormare!

U spavaćoj sobi započinjemo i završavamo gotovo svaki dan našega života. Upravo iz tog razloga Vaša spavaća soba morala bi biti istodobno lijepa i funkcionalno uređena kvalitetnim namještajem. U širokoj ponudi Meblovih spavaćih soba zasigurno ćete pronaći nešto po svome ukusu. Ovog vikenda (koji u Meblu uvijek traje dulje!) pripremili smo popuste od 20% na krevete iz linije Punkt, Miotto i Jogi, kompletan asortiman Jogi madraca te na ugradbene ormare. Iskoristite ovu posebnu priliku, posjetite najbliži Meblo salon, Meblo web shop ili pošaljite upit za ponudom na  info@meblo.hr.

Iz ponude izdvajamo krevet Gramos (sa podnicom) na podizanje u eko koži i tri različite dimenzije,  koji može biti vaš već za 2.890,00 kn (uz uštedu od 722,00 kn).

Posebno valja istaknute kožne krevete sa Swarovski kristalima iz linije Miotto u vječnoj bijeloj ili crnoj koji će u svaku spavaću sobu unijeti dašak elegancije i profinjenosti. Krevet Cavini Swarowski može biti vaš već za 4.734,00 kn, dakle uz uštedu od čak 1.184,00 kn. Tu je i krevet Plaza sa povišenim uzglavljem te spremištem za posteljinu u dimenzijama 200x160 i 200x180, za 5.578,00 kn (ušteda 1.395,00 kn).

Ponuda Meblo Jogi madraca vrlo je široka te vjerujemo da će svatko pronaći nešto odgovarajuće, bilo da preferira pjenu, opruge ili lateks, tvrđe ili mekše madrace. Kompletnu ponudu,  po dimenzijama, možete proučiti jednim klikom na Meblo web shop.

Nemojte propustiti ovu posebnu priliku, iskoristite Meblo vikend akciju i udahnite svojoj sobi novi sjaj!

POSEBNA POGODNOST ZA MEBLO FACEBOOK FANOVE! Pridružite nam se na Meblo Facebook Happy Days svaki tjedan od srijede do petka i ostvarite posebne pogodnosti! Ovaj tjedan, samo od srijede 18.04. do petka 20.04. na posebnoj akcijskoj Facebook ponudi su dvije vrtne ležaljke od eukaliptusa koje možete dobiti samo za 999,00 kn! Redovna cijena dvije ležaljke je 1.398,00 kn!

Pošaljite nam upit za ponudom za Facebook akciju s ključnom riječi FACEBOOK na shop@meblo.hr ili obavite kupnju jednim klikom na Meblo web shop .

Ponuda vrijedi za narudžbe zaprimljene i upite poslane do petka 20.04.2012. do 24.00 sata.

Postanite Meblo Facebook fan i pridužite se zajednici s još više Meblo pogodnosti!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje