Obavijesti

Viral

Komentari 33

Doktore, zapelo je! Gurnuo si je kokos u... Kako? E to je pitanje. I Hrvati svašta stavljaju iza...

Doktore, zapelo je! Gurnuo si je kokos u... Kako? E to je pitanje. I Hrvati svašta stavljaju iza...
2

Muškarac (56) na jugu Tajvana javio se u bolnicu zbog strašnih bolova. Kokos su mu izvadili kirurškim putem. U Hrvatskoj je najpoznatiji slučaj iz 2017. kad je muškarcu zapeo vibrator, a žena je mislila da ima srčani

VIDEO

Muškarac iz Tajvana dva dana trpio je nesnosne bolove u trbuhu. Nije mogao ni mokriti. Javio se u bolnicu u Kaohsiung Cityu na jugu Tajvana. Taj bizaran slučaj 56-godišnjeg muškarca objavio je britanski medicinski časopis 'British Journal of Surgery' u izdanju iz 2023. Doktori su muškarca odmah poslali na rendgen. Vrlo brzo shvatili su u čemu je problem. Tajvancu je u rektumu zapeo kokos dugačak 9 centimetara.

Hrvat imao vibrator u anusu: Izvedite ženu i djecu, sve ću vam reći

Morali su brzo reagirati. Odveli su ga na operaciju i izvadili su mu kokos. Oporavio se. Nije htio reći kako je kokos tamo završio. Nije jedini koji se odlučio na ovakve 'igrice'. The American Journal of Emergency Medicine prošle godine objavio je kako se svake godine gotovo 4000 Amerikanaca javi na hitnu jer ne mogu izvaditi predmete koje su stavili tamo gdje im nije mjesto. Odostraga, jel...

Od tih 4000 godišnje, 78 posto su muškarci, a 40 posto njih moralo je na operaciju. Prosječna dob pacijenata bila je 43 godine, a više od polovice stranih tijela u rektumu bili su seksualni objekti poput vibratora, kuglica...

Jedan od najpoznatijih bizarnih slučajeva u Hrvatskoj na ovu temu je iz 2017. godine kad je žena na širem đurđevačkom području zvala Hitnu: 

- Dođite brzo! Muž mi je u predinfarktnom stanju - rekla je uplašena supruga. Dežurni tim Hitne stigao je kod njega, a on im je mirno rekao: 'Sve ću vam reći, samo neka žena i djeca izađu...' Nakon toga je skinuo hlače.

- Cijeli dan imam vibrator u stražnjici. Vibrira već dugo - rekao je ekipi Hitne koja je ostala u šoku. Na kraju su mu vibrator izvadili u bolnici kirurškim putem. 

Hrvati gurali i protuavionske metke u rektum!

Muškarac je u studenom 2011. godine završio na Hitnoj u Zagrebu zbog teških bolova u trbuhu. Ispostavilo se da je u rektum stavio - protuavionski metak kalibra 20 milimetara koji je dugačak 11 centimetara.

Morao je dobiti anesteziju kako bi mu kliještima izvadili metak. Liječnici su objavili kako niti u jednom trenutku nije bilo opasnosti da metak eksplodira, a nakon što su ga izvadili iz tijela 50-godišnjaka, dali su ga pirotehničarima koji su ga na kraju uništili.

Doktor s više od 40 godina staža rekao nam je kako takvih slučajeva u Hrvatskoj bude oko pet na godinu. Obično je riječ o dobrostojećim i obrazovanim ljudima, koji nerijetko imaju obitelj.

U jednom od takvih slučajeva pacijent je u anus uspio ugurati tikvicu! U bolnicu se javio nakon dva dana, kad je shvatio da tikvica neće sama van...

Kako nam je ispričao doktor, imali su i slučajeve u kojima su Hrvati na stražnja vrata stavljala i lonce...


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.