Obavijesti

Viral

Komentari 88

Jedni je zovu Antikrišto i kažu da je Pernar dobio nasljednika, drugima je ona 'kraljica Sabora'

Jedni je zovu Antikrišto i kažu  da je Pernar dobio nasljednika, drugima je ona 'kraljica Sabora'
3

Naši su čitatelji podijeljeni, očigledno među njima ima i 'maskera' i 'antimaskera'. Bez zauzimanja strana, prenijet ćemo vam komentare koje su nam zapeli za 'oko'

VIDEO

Hrvati su neuništiv narod, već tri mjeseca nosimo jedne te iste jednokratne maske, logika je po kojom se očito vodi uvažena saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto. Već danima odbija nositi zaštitnu masku u sabornici i glavna je tema u medijima, a oko iste te maske već se posvađala s Jandrokovićem i Reinerom. 

Naši su čitatelji podijeljeni, očigledno među njima ima i 'maskera' i 'antimaskera'. Bez zauzimanja strana, prenijet ćemo vam komentare koje su nam zapeli za 'oko'. Neki naši komentatori nadjenuli su spomenutoj zastupnici nadimak 'Antikrišto' i ne mogu se oteti dojmu da je Pernar u njoj dobio dostojnu zamjenu.

Jandroković najavio mogućnost da maske u Saboru postanu obavezne - zbog Vidović Krišto
Jandroković najavio mogućnost da maske u Saboru postanu obavezne - zbog Vidović Krišto

'Mislili smo da je Kolinda otišla, a onda se pojavila njena reinkarnacija'

- Njoj će vjerojatno najveći domet biti da je iznose iz sabornice, a da je Pernar, već bi je iznijeli van - jedan je od komentara.

Drugi oštro komentiraju kako je Krišto samo još 'jedan dokaz da obrazovanje ne donosi inteligenciju', a treći smatraju da je treba kazniti na bilo koji način.

- Koliko glup mora biti čovjek da još ne zna da nošenje maske štiti druge okolo, a da imaš Covid 19 tek saznaš kroz 7-14 dana i u tom periodu zaraziš na desetine i više ljudi!? Razumijem neškolovane da ne razumiju, ali saborski zastupnik to nikako - mišljenje je jedne čitateljice.

'Jel' vam smeta kaj nema masku, ili vam smeta ono kaj govori?'

Među čitateljima imamo i onih koji je podržavaju, smatrajući da je ona jedna od rijetkih koja diže glas protiv, dok su, kako kažu, svi ostali, kao ovce.

- Ona jedina bar malo diže glas za potlačene. Karolina jedina u Saboru ima muda. I mozak - komentar je drugog čitatelja.

Drugi nadimak koji su joj dali je 'kraljica sabora' i 'jedina ruža koja je otporna na jednoumlje'.

Krišto opet bez maske u Saboru, posvađala se s Reinerom
Krišto opet bez maske u Saboru, posvađala se s Reinerom

- Ona jedina ne bleeeeeeeeeeeeeeeeeeji kako joj se naredi! Onaj tko misli da ga maska štiti onda se nema čega bojati, taman da je ona zaražena njih maska štiti, dakle nema problema! Žena je potpuno u pravu. Kad će vladajuća kasta poštivati vlastite odredbe, onda ću se složiti sa preporukama. U ovoj državi vladaju dvostruka mjerila pa zato nije čudno da se javlja otpor - smatra jedan čitatelj.

Krišto 'tjera svoje': Opet je jedina bez maske u Saboru
Krišto 'tjera svoje': Opet je jedina bez maske u Saboru

- To je sve obični igrokaz i ova žena je jedina koja ne pristaje sudjelovati u toj komediji. Kao svi nose masku, a dok se maknu iz klupa svi je skidaju, onda idu na kavu u saborski kafić i nitko od njih ne nosi masku. Onda idu na saborske odbore i opet nitko ne nosi masku. Onda daju izjave za medije, a ispred njih 20 novinara na pola metra i opet ne nose masku. Ova žena postavlja logična pitanja a igrači u komediji ne daju odgovor - još je jedan od komentara Hrvata koji je podržavaju.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.
U Zagorju snimali kako pretječu policiju i sve stavili na internet. Iz auta trešti cajka 'Hej policijo'
PAMETNO

U Zagorju snimali kako pretječu policiju i sve stavili na internet. Iz auta trešti cajka 'Hej policijo'

Na snimci piše za koju nije jasno kad je nastala, čuje se i smijeh. Sudeći po glasovima koji se mogu razaznati unutar automobila, radi se o mlađim ljudima. Naslov snimke je 'Tko se još usudi?'