Obavijesti

Izuzetne povratne informacije kroz volan automobila

Izuzetne povratne informacije kroz volan automobila
4

Automobili su često vrlo razgovorljivi. Najviše "govore" pomoću volana. Putem njega vozač osjeća što se s automobilom zapravo događa

Međutim svejedno je što je automobil dobar, vozač ga u potpunosti može osjetiti samo ako su mu montirane gume koje to omogućuju. Dunlopove gume prenose najsuvremeniju tehnologiju u svakodnevni promet neposredno s natjecateljskih staza.

Nova zimska guma DunlopSP WinterSport 4D zasnovana je za najbolje prianjanje na podlogu i u promjenjivim vremenskim uvjetima označava sljedeći stupanj razvoja afirmirane tehnologije Dunlopovih 3D lamela. Lamele su vrlo uski utori u gaznoj površini guma. Prema Dunlopovoj tehnologiji 3D lamele imaju više rubova koji dolaze u kontakt s cestom i postižu izvrsnu izdržljivost kod kočenja i ubrzavanja, a zbog sustava međusobnoga prepletanja zadržavaju potrebnu krutost blokova, što omogućuje izvrsnu upravljivost.

Korak naprijed označava tehnologija 4D lamela. Postojećim lamelama dodana je poprečna lamela, čime je guma dobila dodatan rub u bočnome smjeru, što povećava njezino bočno prianjanje. Sustav 4D lamela stvara neovisan mikroblok na gaznoj površini gume marke Dunlop, čime je pritisak po površini gume u kontaktu s cestom bolje raspoređen. Iz toga proizlazi bolje prianjanje gume u zavojima bez obzira na stanje kolnika, posebno na snijegu.

Za vozače koji se za volanom klade na najviše »povratnih« informacija guma DunlopSP WinterSport 4D izvrsna je što se tiče upravljivosti i s njom povezanog užitka u vožnji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa