Obavijesti

Kako su naši kandidati izgubili ukupno 43 kg i 40 cm u struku

Kako su naši kandidati izgubili ukupno 43 kg i 40 cm u struku
5

Završila je akcija "Mršavimo zajedno" u kojoj je tim portala zdravakrava.hr sa svojim stručnim suradnicima osmislio ovaj program kao cjelovit i zdrav pristup mršavljenju

Prošlo je 5 uspješnih sezona i 15 zadovoljnih i zdravih kandidata koji su mršavili sa Zdravom Kravom. I u petoj sezoni bilo je potrebno mnogo truda i učenja, a uz podršku svih čitatelja portala i podršku koju su pružali jedni drugima kandidati su postigli svoj cilj: bolje zdravstveno stanje, manje centimetara u struku i bokovima te željeni gubitak viška kilograma – ukupno 43 kilograma!

Uspjesi pete sezone

Ovoga su puta uz nutricioniste, liječnike, kozmetičare, fitness trenere i psihologa zdravo mršavjela dva para: poznati televizijski voditelj Davor Meštrović i njegova kolegica Nikolina Gerek te mladi bračni par Andrea i Mladen Matijević

Davor Meštrović je postigao sjajne rezultate - na početku projekta imao je 94 kilograma, a sada ima deset kilograma manje. Uz to je izgubio i deset centimetara u struku te se zahvaljujući tom velikom napretku više ne kategorizira kao pretila osoba.

Sportski psiholog mi je rekao da biram hoću li uživati u nošenju svojih najdražih traperica ili jedenju eklera i krafni. Izabrao sam traperice, sa smiješkom je poručio Davor

Nikolina Gerek  je smršavila 10 kilograma te sada ima 84 kilograma, a struk joj je tanji za 9 centimetara. Gubitak kilograma je jako razveselio Nikolinu, ali i cijeli stručni tim koji je radio s njom na projektu jer je smanjila svoj rizik od bolesti srca i krvnih žila te dijabetesa.

Andrea Matijević
, mlada mama, je smršavila 8 kilograma, a u struku je izgubila 8 centimetara. Rezultatima je jako zadovoljna i odlučila je dalje održavati postignutu težinu.

Mladen Matijević
je u 12 tjedana izgubio čak 15 kilograma, te je s početnih 111 kilograma došao na težinu od 96 kilograma struk mu je tanji za 13 centimetara, a s gubitkom kilograma normalizirao mu se i krvni tlak.

Pročitajte savjete stručnjaka koje su dobili svi naši kandidati, pregledajte njihove jelovnike, ponovite vježbe koje su izvodili te se uz njih motivirajte na usvajanje zdravijih navika i gubitak kilograma.

Sada kada je peta sezona uspješno završila došlo je vrijeme za nove izazove Zdrave Krave, stoga je pratite na zdravakrava.hr i saznajte što vam sve novo priprema!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.
Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta