Obavijesti

Lifestyle

Komentari 25

10 ideja za fantastične darove koje možete i sami izraditi

Poklon iz kućne radinosti još je vrjedniji od kupljenog jer pokazuje trud i volju. Uz ove odlične ideje oduševite voljene ljude, a istovremeno i uštedite novac za slavlja

VIDEO

Ako vam je dosadilo svake godine darivati iste poklone, kreativni ste i imate volje potruditi se oko izrade originalnih poklona, postoje razne stvari koje možete napraviti u kućnoj radinosti.

1. Šalica za poruke

Za izradu ove šalice potrebna vam je keramička šalica, boja koja imitira školsku ploču (u trgovinama su dostupne one u crnoj ili zelenoj boji, no možete i sami napraviti boju tako da izmiješate samljevenu kredu, akrilnu boju po izboru i malo vode), kist, brusni papir te izolir traku. Daljnji postupak pogledajte u videu:

VIDEO

2. Svijećnjak od šalice

Ako imate lijepu šalicu koju baš i ne koristite, od nje možete napraviti prekrasan i improvizirani svijećnjak. Ovakav poklon zaista nije skup, a djeluje vrlo otmjeno. Pogledajte kako ga izraditi:

VIDEO

3. Domaći piling od peperminta

Uz pomoć vrlo jednostavnog recepta te uz kupnju lijepe staklenke, bližnjima možete napraviti i piling iz kućne radinosti. On prekrasno miriše, ima odličan efekt na kožu, a brzo je gotov. Pogledajte kako ga napraviti:

VIDEO

4. Žele bomboni u vlastitoj izradi

Domaći su gumeni bomboni jednostavni za izradu, a potrebni su vam voda, šećer, ekstrakt okusa, želatina i jestiva boja. Pogledajte kako ih napraviti:

VIDEO

5. Šal/ogrlica

Ovaj efektni modni dodatak možete napraviti od stare majice koja sadrži elastin. Majica se reže na trake i potom spaja s njima. Pogledajte postupak u videu:

VIDEO

6. Prsten od žlice

Ovaj zadatak je za one malo vještije, a potreban vam je i određen alat. Najbolje je odabrati posrebrenu žlicu, a detalje tehnike otkrijte u videu:

VIDEO

7. Šljokičasta lampa

Odlična ideja za one koji vole nove detalje u svome dom, ova lampa je jednostavna za izradu, no pripazite jer stvara dosta nereda kod lijepljenja. Pogledajte kako se radi:

VIDEO

8. Izlog za nakit

Ovo je zaista vrlo jednostavno napraviti, a potrebni su vam samo drvena vješalica i marama. Za trajno rješenje možete pobojati vješalicu i nalijepiti šal te jednostavno na njega obijesti naušnice, a za ogrlice i narukvice na šal stavite pribadače. Pogledajte kako izgleda u videu:

VIDEO

9. Svijeće u staklenkama

Možete ih napraviti sa i bez voska, dodati odlične mirise i upotpuniti dekoraciju svijeće za savršen dar. Tehniku pogledajte u videu:

VIDEO

10. Hvatač snova

Ovaj popularni ukras možete izraditi od bilo čega - papira, raznih ukrasa, plastike i kamenčića. U videu pogledajte kako ga napraviti od papira:

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac
KAŽU ZVIJEZDE...

Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac

Pročitajte dnevni horoskop za petak 3. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Dovedite ga do 'ludila': Njegove prave točke za jači orgazam...
SAVRŠENA LJUBAVNICA

Dovedite ga do 'ludila': Njegove prave točke za jači orgazam...

Osim što su vizualni tipovi, muškarci u seksu ne vole dosadu i rutinu, pa želite li ga iznenaditi, u potpunosti depilirajte bikini zonu. Na taj će način vidjeti sve što ga uzbuđuje