Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

16 savršenih dodataka za hot dog - grah, kiselo zelje, paprika

16 savršenih dodataka za hot dog - grah, kiselo zelje, paprika
1

Kečap i senf su kao dodaci sasvim ukusne kombinacije, no ponekad u kuhinji običnim klasičnim jelima treba samo jedna mala promjena da bi postali sasvim novo i još ukusnije jelo

VIDEO

Ako želite impresionirati goste koje ste pozvali na roštilj ili samo planirate tulum za prijatelje, iskušajte neki od recepata koje donosi Msn i začinite svoje hot dogove na posve neočekivan način.

Hot dog po receptima slavnih kuhara - luk umjesto senfa...
Hot dog po receptima slavnih kuhara - luk umjesto senfa...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35

1. Avokado i slanina

Avokado nije samo za tost koji doručkujete, nego može biti izvrstan dodatak hot dogu. Narežite ga ili pretvorite u ukusnu paštetu, a potom pospite mrvicama pečene slanine.

2. Čili grah i salata od kupusa

Hot dog sa čili grahom i salatom od kupusa je posve novi okus koji će promijeniti način an koji gledate svako od tih jela.

3. Zapečeni grah i čips

Već znamo da grah odlično ide sa svakom kobasicom, pa i sa hrenovkom u pecivu. Zapečeni grah dodajte hot dogu, a pospite omiljenim čipsom. Idealno je ako je čips slatko slana kombinacija okusa.

4. Senf i kiseli kupus

Hot dog koji poziva na još jednu limenku piva sastoji se od hrenovke, kiselog kupusa i senfa. Po vrhu možete naribati još malo sira za potpuniji okus.

5. Pomfrit s umakom

Sigurno nikad niste pokušali jesti hot dog sa pomfritom i umakom, no to će obogatiti oba jela. Možete po vrhu posuti i malo ribanog sira.

Ideja za večeru: Argentinski hot dog s chimichurri umakom
Ideja za večeru: Argentinski hot dog s chimichurri umakom

6. Kiseli krastavci, rajčica i luk

Klasični hot dog u Chicagu jede se upravo uz dodatak kiselih krastavaca, rajčica i sjeckanog luka, a vi uvijek možete ovu mješavinu okusa obogatiti dodatkom senfa, celera ili drugih sastojaka.

7. Umak za krilca i sir s plemenitom plijesni

Žudite za pilećim krilcima, ali imate samo hot dog? Ili jednostavno volite kombinaciju kremastog umaka za krilca i sira s plemenitom plijesni. Kakav god bio vaš razlog, ovaj jedinstveni hot dog nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a oduševljava prave gurmane

8. Sir i ljute papričice

Iako hot dog možete napraviti s bilo kojom vrstom sira, poznavatelji tvrde kako je posebno ukusan ako koristite pimento namaz od sira, a kombinaciji dodajte ukiseljene jalapeño papričice za potpuni doživljaj.

Fotolia

9. Sotirane gljive i karamelizirani luk

Iako se najčešće dodaju burgerima, sotirane gljive i karamelizirani luk možete bez problema ubaciti u svaki hot dog, a aromu možete dodatno obogatiti umakom za steak ili s malo ribanog sira.

10. Avokado i salsa

Ako tražite lakšu verziju nadjeva za hot dog, pokušajte s nekoliko komadića avokada i salsa umakom kao savršenom ljetnom kombinacijom.

11. Umak za roštilj i prženi luk

Hrskavi prženi luk svakako će dati poseban pečat okusu hot doga, a posve ćete ga zaokružiti dodatkom umaka za roštilj.

12. Čili grah, ribani sir i čips

Mješavina okusa koji podsjećaju na taco mogu se naći i u vašem hot dogu. Sve što trebate je ubaciti malo čili graha, dodati par komada omiljenog čipsa i sve začiniti ribanim sirom.

'Tajna dugog života su votka, hot dog i prženi krumpirići'
'Tajna dugog života su votka, hot dog i prženi krumpirići'

13. Paprika, luk i sir

Ova kombinacija je u Philadelphiji uobičajena kao dodatak steakovima, no neće biti loša varijanta ni za hot dog. Ispecite paprike s lukom i dodajte otopljenog sira. Okus je odlična i mnoge će oboriti s nogu od prvog griza.

14. Pomfrit i sir

Umak od sira je odličan dodatak svakoj vrsti sendviča, a ukoliko ga kombinirate s pomfritom i dodate hot dogu, dobit ćete ukusno i hrskavo jelo. Mnogi će tražiti još.

15. Zapečeni grah sa slaninom

Grah i slanina se oduvijek dobro slažu, a ako im dodate i hot dog, dobili ste pobjedničku kombinaciju. Svi ljubitelji jače hrane uživat će u svakom zalogaju.

16. Tjestenina sa sirom i slanina

Ako tjesteninu sa sirom možete ubaciti u burger, nema razloga da je ne dodate i u hot dog. Dodajte i malo slane pržene slanine i dobili se vrhunsko jelo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku