Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Antikvarijati prodaju knjige na internetu, ima ih od čak 5 kuna

Antikvarijati prodaju knjige na internetu, ima ih od čak 5 kuna
1

Antikvarijata od kojih možete naručiti knjige ima puno pa, ukoliko ste u potrazi za nekim određenim knjigama, proguglajte i lako moguće da ćete ih pronaći. Izdvojili smo nekoliko njih

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:  Naručite proizvode naših ljudi: Dostavljaju povrće, meso, ribu

Knjižnice su zatvorene pa su se mnogi ljubitelji čitanja okrenuli online antikvarijatima, jer ne vole svi čitati knjige na ekranima, vole ih držati u rukama, osjetiti, pomirisati.

Jeftine rabljene knjige odlične su za popunjavanje vremena i popravljanje raspoloženja ovih dana koje svi zajedno provodimo u izolaciji. Pronašli smo nekoliko antikvarijata koji knjige prodaju putem interneta i dostavljaju ih na adresu, bilo gdje u zemlji.

POGLEDAJTE VIDEO - razlike ženskog i muškog mozga:

Pokretanje videa...

01:22

Jedan od njih je Antikvarijat Ex libris iz Rijeke, a ako naručite u vrijednosti preko 100 kuna, dostava je besplatna. Trenutno imaju mnoštvo knjiga po akcijskim cijenama - po 5, 10, 15 kuna na više. Pogledajte što sve nude u njihovoj internet trgovini knjiga.hr.

Antikvarijat-knjižara Studio iz Zagreba, također, ima online prodaju i dostavu rabljenih knjiga. One najjeftinije pronaći ćete u rubrici - rasprodaja. Cijene se kreću od 12 kuna na više.

Stranice s besplatnim knjigama - iskoristite izolaciju za čitanje
Stranice s besplatnim knjigama - iskoristite izolaciju za čitanje

- Dragi naši knjigoljupci, kako bismo Vam olakšali boravak doma tijekom ovog perioda, uz popust od 20% na sve naslove,  darujemo Vam i besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 200,00 kuna. Sve narudžbe na Vašu adresu dostavlja GLS dostavna služba, i to već sljedeći radni dan za sve narudžbe obrađene do 14,00 sati. Ostanite doma i provedite ovo vrijeme čitajući, jer knjiga je najbolji lijek - napisali su na svojoj internetskoj stranici. 

I Antikvarijat 'Bono' nalazi se u Zagrebu, a tijekom ovih izolacijskih vremena, okrenuli su se internetskoj prodaji. Pakete šalju dva puta tjedno diljem zemlje, a svim kupcima daju 20 posto popusta na sve knjige osim srednjoškolskih udžbenika i već ranije sniženih knjiga.

'Žene žele da im nokte uredim kroz otvor za poštu u vratima'
'Žene žele da im nokte uredim kroz otvor za poštu u vratima'

Antikvarijat 'Vremeplov' knjige dostavlja u cijelu Hrvatsku, kao i drugi, i to brzom dostavom Hrvatske pošte. Osim starih knjiga u ponudi imaju i druge starinske predmete, poput starih upaljača, vojnih oznaka, sunčanih naočala, vaza, kuglica za bor, igračaka, torbica...  Tako da možete nabaviti zgodan rođendanski poklon ukoliko vam zatreba za nekoga od ukućana.

Antikvarijata od kojih možete naručiti knjige ima puno pa, ukoliko ste u potrazi za nekim određenim knjigama, proguglajte i lako moguće da ćete ih pronaći. Također, ne zaboravite da rabljene knjige kupiti možete i na stranici njuškalo.hr u rubrici Literatura.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Australska knjižara biciklom dostavlja knjige u doba korone

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA sa Robertom Knjazom:

Pokretanje videa...

00:25
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Kako reciklirati božićno drvce i pretvoriti ga u ukras za dom
ZA VALENTINOVO

Kako reciklirati božićno drvce i pretvoriti ga u ukras za dom

Na drvcima koja se kite za Valentinovo očekivano prevladavaju crvena i roza boja, a od ukrasa se koristi sve: od vate, božićnih kuglica, preko srca i ruža do šarenih ukrasa od slatkiša

14 genijalnijih trikova: Votka čisti madrac, a grejp kadu i WC
SUPER!

14 genijalnijih trikova: Votka čisti madrac, a grejp kadu i WC

Jastučnica će očistiti stropni ventilator, a uz nju prašina neće padati po cijeloj sobi, a kožni namještaj ne morate baciti već ga revitalizirajte pastom za cipele...
Trik kako lakše pronaći i spariti čarape koje ste izgubili u kući
VJEČNI PROBLEM

Trik kako lakše pronaći i spariti čarape koje ste izgubili u kući

Napravite ploču pa na nju vješajte čarape kojima se zagubio par. S vremenom će se na ploči naći oba para ili ćete negdje u kući naći jedan dok će vas drugi par čekati na zidu