Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Aplikacije za 5: One stopiraju sramoćenje i olakšavaju prekid

Aplikacije za 5: One stopiraju sramoćenje i olakšavaju prekid
9

U pet najboljih aplikacija i siteova za prebolijevanje prekida ušli su Killswitch koja uklanja sve tragove bivših te stranica Dear Old Love kojoj možete reći baš sve

VIDEO

Nakon raspada veze ili braka vrlo je teško krenuti dalje, no neke aplikacije to će vam itekako olakšati. Jedna od njih je Killswitch, simbolično lansirana na Valentinovo. Nakon što je pokrenete uklonit će sve tragove bivšeg partnera iz vašeg života posve neprimjetno i bez ikakvih obavijesti ikome. To znači da će izbrisati zajedničke slike, njegove slike, statuse, videa i bilo kakve pisane tragove na Facebooku. Možete je pronaći na Google Playu i App Storeu. 

Želite da vaše/njegove/zajedničke stvari nestanu?

Razmišljate li o rješavanju stvari koje vas podsjećaju na bivšeg/bivšu ili čak o ritualnom spaljivanju/bacanju u smeće, pokašajte prije toga ipak zaraditi. Stranica Never Liked It Anyway (Ionako mi se to nije sviđalo) namijenjena je svima koji žele prodati stvari potekle iz bivše veze. Na njoj ćete pronaći sve, od vrlo vrijednog zaručničkog prstenja do namještaja. 

Bojite li se da ćete napraviti glupost, aplikacija će vas spriječiti

Nazivanje bivšeg partnera u gluho doba noći, pijane ljubavne poruke ili bilo kakav kontakt s kojim biste željeli "čuti ga još ovaj put" možete spriječiti pomoću aplikacije Ex-Lover Blocker. Svoje svako buduće sramoćenje ova aplikacija sprječava tako da svaki put kada odaberete njegov/njezin broj (koji ćete prethodno zaključati pomoću aplikacije), ona će poslati poruku vašim odabranim prijateljima da vam priteknu u pomoć. Imaju dvije minute da vas nazovu, a ako to ne učine, aplikacija će postaviti status na Facebook o vašoj namjeri. Aplikacija je napravljena kao svojevrstan poziv u pomoć samome sebi, ali i prilika da vas prijatelji spriječe u naumima zbog kojih ćete žaliti drugi dan. Dostupna je na App Storeu.

Svašta mu još imate za reći? Učinite to, ali na posebnoj stranici

Prisjećanje i procesuiranje dobrih starih vremena, loših trenutaka i svega što vam nije jasno sasvim je normalan dio procesa prebolijevanja. No nerijetko će vam se dogoditi da ćete bivšem ili bivšoj još štošta imati za reći. Pa ćete to i pokušati učiniti, porukama, mailovima ili pismima. Kvaka u toj ispovijesti je što ćete vjerojatno požaliti radi nje jer ne znate kako će druga strana reagirati na to. 

Kako biste to ipak učinili, a ne osramotili se poslužite se siteom Dear Old Love (Draga stara ljubavi). Pogledajte što su drugi napisali svojim bivšima i odvažite se i vi na taj korak. Pomoći ćete sami sebi, djelovat će terapeutski, a ni na koji način nećete zažaliti. 

Draga buduća ja, nadam se da si....

Prihvaćanje je zadnji stadij prebolijevanja prekida, no i mali podsjetnik na prošla vremena može vas torpedirati na početak. Upravo zbog toga portal FutureMe.org omogućuje svima koji se nose s prekidom da napišu mail samima sebi u budućnosti kako ne bi ponovili istu grešku dva puta. Napišite sebi sve što želite, gdje se vidite, čemu se nadate i koje greške ne želite više ponoviti. Mail možete namjestiti da vam stigne za par dana, mjeseci ili čak godina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu
Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač