Obavijesti

Lifestyle

Komentari 18

'Bilo je bolno, govorili su mi da sam kit, pa sam skinula 75 kg'

'Bilo je bolno, govorili su mi da sam kit, pa sam skinula 75 kg'

Amerikanka Julie Garte imala je 155 kilograma, a u samo jednom obroku unosila je više od 2.000 kalorija. Odlučila je promijeniti se, uložila novac u operaciju i sad kaže da se nikad nije osjećala bolje

VIDEO

Stranci su joj govorili da je poput kita, no Julie Garte (35) iz Miamija uspjela je uz pomoć operacije želučane premosnice skinuti 75 kilograma. U najgoroj fazi težila je 155 kilograma, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je Patrik Pucko uspio smršavjeti

Pokretanje videa...

Moja priča - Patrik Pucko 08:27

U samo pet godina postigla je tijelo iz snova, a sve zahvaljuje operacijama na koje je potrošila više od 110.000 kuna. Operirala je želudac, uklonila višak masnoća s trbuha te povećala grudi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Želja joj je postati osobna trenerica, a prisjeća se kako su problemi s težinom započeli paralelno s uzimanjem lijekova za bipolarni poremećaj od kojeg pati. No kaže kako je do trenutka kad su joj promijenili terapiju već bilo kasno, jer se počela prejedati i izgubila je kontrolu. Svakog dana jela je brzu hranu.

Neprepoznatljiva: Postila je te u 14 mjeseci skinula 50 kilograma
Neprepoznatljiva: Postila je te u 14 mjeseci skinula 50 kilograma

Konačno je odlučila prekinuti te navike i promijenila prehranu. Danas jede uglavnom piletinu i povrće i kaže da živi punim plućima. Smatra da su joj prehrambene navike izmakle kontroli jer je hranom pokušavala zatomiti probleme povezane s depresijom.

- Pogledala sam se u ogledalo i užasnula se odrazom. To je bio poziv na buđenje i odlučila sam da je stvarno dosta. Nisam željela provesti još jedno desetljeće spavajući i jedući. Znala sam da mi treba operacija kako bih izbjegla jo jo efekt dijeta. Uvijek mi je bilo lakše pojesti fast food i začiniti to s dvije litre cole i bilo čim slatkim. Jela sam zbog emocija i koristila sam hranu da se razveselim, no odmah potom sam se osjećala tužno jer sam u jednom obroku znala pojesti i više od 2000 kalorija, pojasnila je.

Zbog bivšeg je skinula čak 100 kilograma, sretna je i zaručena
Zbog bivšeg je skinula čak 100 kilograma, sretna je i zaručena

Bila je u stanju predijabetesa i trebala joj je fizioterapija triput na tjedan. Počela je vježbati sama, a onda je potražila pomoć osobnog trenera prije nego što je 2015. odlučila odstraniti veći dio želuca.

Zatim je išla na operaciju uklanjanja masnoća s trbuha i podizanja te uvećanje grudi 2017. godine.

Jessica Alba brzo nakon poroda skinula kilograme
Jessica Alba brzo nakon poroda skinula kilograme

- Napravila sam male promjene u prehrani pa sam colu zamijenila vodom i kuhala sam radije nego kupovala gotovu hranu. Sad obožavam kuhati kod kuće, a slastice jedem umjereno. Sad sam samouvjerena i nasmijem se strancima kad izađem za vikend. Prije toga sam provodila godine slušajući zadirkivanja o mojoj debljini. Dok sam prolazila, stranci su mi dobacivali da sam debeljuca i kit. Jako boli kad su ljudi tako okrutni. Osuđuju me ne znajući moju priču - kazala je.

Smatra kako je višak kilograma počela gomilati zbog tableta za bipolarni poremećaj. Kad joj je liječnik promijenio terapiju, već je izgubila kontrolu nad prejedanjem.

- Nikad se nisam osjećala motiviranijom i sretnijom. Želim pomoći ljudima s viškom kilograma kako bi i oni osjetili ove osjećaje, pa se zato školujem za osobnu trenericu. Konačno živim svoj život bez skrivanja. Rekli su mi da sam inspiracija i to me definitivno gura naprijed - zaključila je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'