Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
4 komentara

Čovjek koji je volio Disneyland: Izgubio je 150 kg u parkovima!

Mark Gautier 2013. godine završio je u bolnici, u dijabetičkoj komi. Kad je izašao iz bolnice, on i supruga počeli su šetati Disneyevim parkovima i nakon 5 godina skinuo je čak 150 kilograma

Foto: Schreenshot
4 komentara

Djelatnik Disneylanda Mark Gautier 2013. godine probudio se iz teške dijabetičke kome, potpuno uništena zdravlja i vjere u to da će uskoro raditi stvari koje voli. Imao je velikih problema sa zdravljem zbog viška kilograma. 

Samo pet godina kasnije na društvenim mrežama pojavio se kao nov čovjek: ima 150 kilograma manje, zdravjii je i zadovljniji sobom, pogotovo nakon što je u međuvremenu postao otac malene djevojčice, a i zaposlio se u Disneylandu, kojem puno toga duguje. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naime, nakon što je 2013. godine izašao iz bolnice, njegova supruga Vanessa rekla je kako moraju usvojiti neke promjene da bi mu spasili život. Odlučili su započeti sa šetnjama i vježbanjem te paziti na prehranu. 

Herbal tea made from sage in glass cup ŠALICA VITKOSTI 5 vrsta čaja koji će vam pomoći da se riješite viška kilograma

Tada su kupili ulaznice za Disneyland, kako bi mogli šetati parkovima i zabavljati se uz vježbanje, računajući da će im tako biti zabavnije. 

Foto: Schreenshot

Već nakon prvih šetnji zabilježili su prvi rekord: 11,3 kilometara prehodanih u jednom danu. No nisu samo šetali naokolo. Mark je odlučio uživati u svim vrstama hrane koja se u parku nudi, od purećih bataka do nachosa, ali tako da vodi računa o tome da kontrolira veličinu porcije.

Foto: Schreenshot

Zahvaljujući kretanju i tome što je dijelio porcije, izgubio je 150 kilograma u pet godina i na kraju se toliko zaljubio u Disneyjeve parkove da se prijavio na posao u Disneylandu .

- Bio sam zadivljen tim ambijentom i želio sam biti dio toga - kazao je Mark na blogu na stranicama Disneyjevih parkova. Sada radi kao domaćin u Disneyjevom hotelu i dnevno pješači oko 20 kilometara zbog posla. Kaže kako se osjeća blagoslovljenim zbog svega što je uspio postići, piše Men's Health.  

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message