Lifestyle

Komentari 0

Danas se opustite i odmorite - čak i na klupi u gradskom parku

Danas se opustite i odmorite - čak i na klupi u gradskom parku

Svjetski dan spavanja u javnosti je dan koji je stekao popularnost u Americi zbog velikog broja studenata koji su s dekama napustili svoje spavaonice i otišli spavati na otvoreno

Sna fali mnogim ljudima tijekom noći pa, ako vam treba malo odmora, čak i dok ste u javnosti, to je u redu. Ipak je danas svjetski dan spavanja u javnosti. Ako šetate gradom i malo vam se 'prispava', nemojte očajavati. Izaberite najbližu klupu ili neku prelijepu plažu i malo odspavajte. Možda možete i zahrkati.

Na ovaj čin pozvani su baš svi, pa se pripremite za taj čarobni trenutak spavanja u javnosti. Ovaj dan je stekao popularnost u Americi zbog velikog broja studenata koji su s dekama napustili svoje spavaonice i otišli spavati na otvoreno.

Naime, ako odvojite nekoliko trenutaka i razmislite o trenutcima kada ste zaspali u javnosti, shvatit ćete da to uopće nije rijetka pojava, Ključ za zapravo je priprema. Ako želite spavati na javnom mjestu, poslužit će vreća za spavanje. A ako vam je ipak pomalo neugodno spavati u javnosti, uvijek možete staviti sunčane naočale, šešir ili novine kako bi vaše spavanje prošlo neprimjetno.

Najčitaniji članci