Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Dijeta sa sladoledom uz koju mršaviš do čak 1 kg tjedno!

Dijeta sa sladoledom uz koju mršaviš do čak 1 kg tjedno!
1

Što je dijeta restriktivnija i gubitak kilograma brži to je jo-jo učinak izraženiji. Zato je prvi korak ka dugoročno vitkoj liniji kvalitetan program mršavljenja, a ne pomodne dijete

Isprobavanje raznih dijeta ostavlja trag na tvom metabolizmu, posebice kada se se trebaš odricati pojedinih namirnica. U Mršavimo zajedno klubu nema izgladnjivanja niti zabranjene hrane, a prema više od 60 uravnoteženih jelovnika koji su prilagođeni tvojim osobnim potrebama možeš mršavjeti 1 kg tjedno. Poklanjamo ti primjerak jelovnika uz koji ćeš mršavjeti čak i ako jedeš palačinke i sladoled!

Cjelovit i uravnotežen kontinentalni jelovnik

Svaki jelovnik Mršavimo zajedno kluba je nutritivno uravnotežen pa stoga svi korisnici Kluba uz više od 60 kontinentalnih, mediteranskih i vegetarijanskih jelovnika mogu na zdrav način ostvariti gubitak od pola do jednog kilograma tjedno, bez jo-jo efekta (povrata izgubljenih kilograma). Tako postignutu željenu tjelesnu masu lakše je održavati, što je i konačni cilj ovog programa. 

Donosimo ti primjer uravnoteženog jelovnika u vrijednosti od 1953 kalorije koji je izradio nutricionistički tim Vitaminoteke. Jelovnici u Klubu su prilagođeni tvojim osobnim potrebama i dnevnom unosu te garantiraju od pola do 1 kilogram manje tjedno, bez gladovanja i bez odricanja od namirnica! Učlani se i izgubi suvišne kilograme!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Doručak

  • 2 kriške kruha, 50 g sirnog namaza
  • 200 g voćnog jogurta

Međuobrok 1

  • 1 banana
  • 150 g malina

Ručak

  • 50 g sladoleda
  • Miješana salata - 100 g rajčice, 100 g paprike, 100 g krastavca, 1/2 glavice luka, sol, papar, ocat, 2 žličice ulja
  • Pire krumpir - 300 g krumpira, 1 žličica maslaca, 50 ml mlijeka, sol. Oguljeni krumpir nareži na kocke i kuhaj od 10 do 15 minuta u vrućoj posoljenoj vodi dok ne omekša. Krumpir ocijedi, zgnječi, dodaj vruće mlijeko i maslac te dobro izmiješaj.
  • Pileći file - 150 g pilećih ili purećih prsa. Ispeci ''na naglo'' s 1 žličicom ulja.

Večera

  • Palačinke s marmeladom - Za 3 palačinke (135 g): 50 g brašna, 50 ml mlijeka, 1/2 žličice šećera, 1/2 jajeta, 1 žlica gazirane vode, prstohvat soli, 2 žličice ulja za pečenje; 2 žlice marmelade (40 g)
  • 250 ml mlijeka

Preostale jelovnike uz koje možeš uravnotežiti prehranu i uspješno mršavjeti 1 kilogram tjedno pronađi u Mršavimo zajedno klubu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi