Lifestyle

Komentari 0

Dirljiva božićna reklama koja vas neće ostaviti ravnodušnima

Dirljiva božićna reklama koja vas neće ostaviti ravnodušnima

Svake godine božićne reklame sve više osvajaju naša srca emotivnom pričom ili porukom. Međutim, ova reklama Doc Morrisa zaista je prešla sve razine kreativnosti i emotivnosti

Svi znamo da je blagdansko vrijeme, vrijeme darivanja, ljubavi, zajedništva, sreće i ostalih pozitivnih emocija koje nas obuzmu svaki puta kada se okrenemo oko sebe. Najveći doprinos tome imaju svakako reklame koje su 'nabijene' tim emocijama, a najčešće se s njima možemo i poistovjetiti, te bude u nama onaj blagdanski duh.

Iako u ovo vrijeme većina tvrtki do svojih kupaca putem dirljivih reklama pokušava doprijeti do srca svojih kupaca, jednoj je to ove godine posebno uspjelo. 

 

Naime, radi se o reklami za nizozemski brend online ljekarni, Doc Morris. U središtu zbivanja je umirovljeni atletičar i djed koji odlučiti povratiti svoju snagu vježbanjem, i to svakodnevnim treningom s girijom. Ono zbog čega to sve skupa radi će vas sigurno dirnuti. A moguće je da ćete i pustiti suzu.

U tri minute ove reklame dogodit će vam se vrtlog emocija. Pogledajte te je i vidjet ćete koliko je drugačija, posebna, a njezina poruka je toliko jednostavna i iskrena.

POGLEDAJTE PRVI DIY SERIJAL U HRVATSKOJ:

 

Najčitaniji članci