Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
0 komentara

Do domaće hrane na internetu: Svi OPG-ovi na jednom mjestu

Nositelji OPG-ova moći će samostalno unositi kontakt podatke, dodavati svoje proizvode, ispričati priču o svom obiteljskom gospodarstvu, nabrojati nagrade i priznanja...

Foto: Dreamstime
0 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: To je izazov: Izolacija s 11-ero djece, među njima i mala beba

Udruga Inovativni projekti s Hrvatskom zajednicom županija pokrenula je besplatni projekt 'OPGovi Hrvatske' koji je zamišljen kao polazno mjesto za obiteljska poljoprivredna gospodarstva i građane zainteresirane za njihove proizvode.

Platforma www.opgovi.hr funkcionira na način da svaki od 162.966 registriranih hrvatskih OPG-ova može imati vlastitu internetsku stranicu unutar platforme. Sada rijetki imaju takvu stranicu putem koje na osobniji način mogu predstaviti svoj rad. Upravo to je temeljna svrha platforme – samostalna izrada i upravljanje vlastitom stranicom za svaki pojedini hrvatski OPG.

VELIKI VODIČ Uskrsna kuharica: Pripremite šunku u kruhu, muffine, kiflice

Nositelji OPG-ova moći će samostalno unositi kontakt podatke, dodavati svoje proizvode, ispričati priču o svom obiteljskom gospodarstvu, nabrojati nagrade i priznanja koja su osvojili te dodavati fotografije. Podatke mogu jednostavno mijenjati putem računala ili mobitela, a sve što im je potrebno je e-mail adresa i malo entuzijazma, navodi se u uputi za registraciju OPG-a, koja je objavljena na mrežnim stranicama Hrvatske zajednice županija.

U LUDBREGU Apiterapija: Pčele rade, a vi udišete i jačate svoj imunitet

Projekt 'OPGovi Hrvatske' je besplatan i ne generira dobit, a razvijen je isključivo dobrom voljom volontera udruge Inovativni projekti i članova Hrvatske zajednice županija. Misija mu je pružati relevantne informacije i redovito ažurirane podatke o hrvatskim OPG-ovima, biti im stalna podrška u razvoju te ih na najbolji mogući način prezentirati krajnjim korisnicima njihovih proizvoda. 

Dodatne informacije zainteresirani mogu dobiti na: info@opgovi.hr, broju mobitela 098/1649-779 ili na web stranici www.opgovi.hr.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Tri Hrvatice s karcinomom: Od korone strahujemo zbog djece

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Tema: Eko

Možda vas zanima i ovo:
Message