Lifestyle

Komentari 85

Evo što poze u kojima spavate i mazite se otkrivaju o vašoj vezi

Evo što poze u kojima spavate i mazite se otkrivaju o vašoj vezi

Bilo bi najbolje kada biste se mazili s partnerom prije spavanja tako da se gledate licem u lice i grlite se, a onda kada dođe vrijeme za spavanje možete se razdvojiti kako biste lakše i ugodnije spavali

Prema studiji provedenoj za Međunarodni festival znanosti u Edinburghu, naši omiljeni položaji za spavanje i maženje, te udaljenost od partnera, pružaju uvid u naš odnos.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pogledajte što ovih pet položaja za maženje i spavanje govori o vašoj vezi:

1. Spavanje na suprotnim krajevima kreveta

Vi ste u jednom kutu, a on u drugom. Čini vam se kao da to nije neka velika stvar, ali to je pogrešno. Ta fizička udaljenost mogla bi značiti da osjećate emocionalnu udaljenost od partnera.

Ovaj položaj za spavanje uobičajen je kad se posvađate s partnerom i zaspite ljuti te želite biti što dalje od njega. Dakle, ako ovako spavate redovito, možda ćete uskoro prekinuti.

2. Spavate dok su vam zadnjice pribijene jedna uz drugu

Prema studiji, takvo spavanje znači da ste vi i vaš partner slobodni. Iako ste oboje neovisni, vjerujete jedno drugome tako da se spojite uvijek kada treba.

To bi također moglo značiti da ste seksualno povezani. Čak i dok spavate, predani ste svom partneru.

3. Imate ulogu 'velike žlice' 

Ako ste navikli spavati grleći svog partnera koji vam se nalazi u naručju, to znači da ste možda pomalo previše zaštitnički nastrojeni. U ekstremnim slučajevima, 'velike žlice' mogu biti posesivne i super ljubomorne. Čvrsto se držite za partnera kako ne bi pobjegao usred noći!

4. Uloga 'male žlice'

Većina žena voli preuzeti ulogu 'male žlice'. To znači da vaš partner uživa u intimnosti s vama. U ovom položaju vrlo često može doći i do seksa, posebice ujutro.

5. Mazite se licem u lice 

Ovaj položaj je super neugodan. Tvoja ruka je ispod njegove ruke. Leđa su vam iskrivljena. Njegova noga je na vrhu vaše noge. Do jutra bi vas moglo sve boljeti. Ipak, spavanje licem u lice, zagrljeni, ukazuje na to da imate vrlo romantičnu vezu punu ljubavi.

Bilo bi najbolje da noć započnete na ovaj način. Kad dođe vrijeme za spavanje, spavajte onako kako je vama najudobnije. Maženje će vam učvrstiti vezu, a razdvajanje kad dođe vrijeme za spavanje održavati će vas mladim, piše Your Tango.

Najčitaniji članci